Group Of People Standing Outside Laughing
Terug naar overzicht

Backoffice medewerker

Werkis. De Great Place to Work waar jij jezelf optimaal kan ontwikkelen. We bieden jou de kans om als ervaren Backofficemedewerker bij ons aan de slag te gaan! Dit is een functie waar jouw administratieve, dienstverlenende en sociale vaardigheden goed tot zijn recht komen. Ben jij er klaar voor om met jouw werkervaring onze Backoffice afdeling naar een hoger niveau te tillen? Dan zoeken wij jou voor deze uitdagende rol.

Fulltime

Kampen

Hbo

Interesse in deze functie? Neem contact op met Chantal via 0620126013

Solliciteer direct

Wat kan je verwachten?

 • Een salaris afhankelijk van relevante werkervaring tussen de €2400 en €3500 bruto per maand;
 • Focus op jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling d.m.v. een op maat gemaakt trainings- en coachingsaanbod;
 • Vrijdagmiddagborrels, teamuitjes en Werkis brede activiteiten zoals de Kick-Off en een weekend weg;
 • Laptop en mobiele telefoon;
 • Focus op een gezonde werk-privé balans met maar liefst 32,5 vakantiedagen per jaar;
 • Focus op vitaliteit; we sporten samen, nemen deel aan diverse sporttournooien en je ontvangt korting op je fitnessabonnement;
 • Een groep van 70 gezellige en betrokken collega's.

Wat vragen we?

 • Relevante opgedane werkervaring in de arbeidsbemiddeling of in een HR Backoffice functie;
 • HBO werk- en denkniveau;
 • 32 - 40 uur beschikbaarheid;
 • Ervaring met Helloflex is een pré.

Over de vacature
Backoffice medewerker

Heb je een vraag?
Onze recruiter helpt je graag.

Chantal werkis

Chantal Buiting

Recruiter

Wat houdt de functie in?

Als Backofficemedewerker ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en administratie van het uitzendproces van de flexkrachten van Werkis. Je +70 collega Accountmanagers op de vestigingen van Werkis zorgen voor de perfecte match tussen opdrachtgever en de flexkracht. Zodra de flexkracht is gestart, draagt de Accountmanager het stokje aan jou over en start voor jou ook het werk.

Jij draagt de zorg over alle administratieve HR-processen voor de flexkracht die net aan zijn/haar nieuwe baan is begonnen. Een generalistische functie met een veelzijdig pakket. Denk hierbij aan het verwerken van de salarisadministratie, personeelsmutaties, urenregistratie, coördinatie van het verzuim, verloning en contractbeheer. Je coördineert het gehele proces. Dit doe je volgens alle relevante wet- en regelgeving in de uitzendbranche, zodat we voor alle labels door interne en externe audits komen. Maar bovenal doen we dit vanuit goed werkgeverschap. Gezien de voortdurend wisselende wet- en regelgeving, is geen dag, geen vraag en geen situatie hetzelfde. Je denkt dan ook voortdurend mee over projecten om het administratieve uitzendproces te optimaliseren.

Daarnaast fungeer je als deskundige, communicatieve schakel tussen je collega’s en instanties zoals het UWV en de arbodienst. Met jouw kennis en ervaring ben jij de vraagbaak en sparringpartner voor alle vragen en verzoeken vanuit je collega Accountmanagers. Je komt tot de kern van de vraag, zoekt de specifiek gevraagde informatie tot de bodem uit, analyseert de bijbehorende wet- en regelgeving, neemt eventueel contact op met de instanties en zorgt ervoor dat de juiste en gewenste informatie en documenten aan de desbetreffende persoon wordt teruggekoppeld.

Kortom; een communicatieve, analytische en administratieve uitdaging, waar je veel vaardigheden en kennis omgaande personeelszaken verder ontwikkelt. Daarnaast biedt deze functie jou alle vrijheid en verantwoordelijk om met jouw kennis en ervaring impact te maken op de efficiëntie en kwaliteit van de Backoffice processen om de hoogst haalbare dienstverlening te realiseren.

Waar kom je te werken?

Deze werkzaamheden voer je samen met je 2 Backoffice collega’s uit. Je bent hierbij nauw betrokken met je +70 collega Accountmanagers op de vestigingen. Dat is dan ook het leuke van deze functie, je werkt mét en vóór je collega’s. Dit zijn gedreven en enthousiaste collega’s die allen werken aan de visie; “Bij Werkis geloven we dat ieder mensen het verdient om passend werk te doen”. Om een omgeving te creëren waarbij onze collega’s de flexkrachten in hun kracht in hun loopbaan kunnen zetten, focussen we ons bij Werkis op het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling, betrokkenheid en het creëren van doorgroeikansen voor onze collega’s.

Daarnaast ondernemen we veel uitjes, kennissessies, meetings en events samen.


Groeimogelijkheden

Een van de belangrijkste doelstellingen van Werkis is het ontwikkelen van mensen. Wij geloven dat ieder mens talenten heeft en het verdient om deze te ontwikkelen. Het is dan ook onze passie om mensen te laten excelleren in wat zij doen. Hiermee dragen wij bij aan de verwezenlijking van dromen en ambities.

Ontmoet je toekomstige collega!

Inez Hoorn

Inez Hoorn, Accountspecialist

Accountspecialist

"Na het afronden van mijn studie International Hotel Management ben ik in verschillende branches terechtgekomen in mijn carrière voordat ik uiteindelijk mijn weg vond naar Werkis. De aantrekkelijke mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en de sterke onderlinge betrokkenheid waren voor mij doorslaggevend om mijn loopbaan bij Werkis voort te zetten. Tot op heden heb ik hier geen moment spijt van gehad. Werkis is een werkgever die oprecht betrokken is, een open houding heeft en een omgeving biedt waarin je daadwerkelijk de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen en je ambities te verwezenlijken. De bedrijfscultuur is veilig en ondersteunend, waardoor je de ruimte hebt om fouten te maken en hiervan te leren."
Solliciteer direct

Werken bij Werkis

Handshake festival werkis 1621

Verder met Werk(is)

Werken bij Werkis betekent werken met een hechte club collega's waar veel events mee worden ondernomen. Van welverdiende vrijdagmiddagborrels en teamuitjes tot sporttoernooien en de jaarlijkse Kick-off en citytrips met het hele bedrijf: we vieren samen onze successen en beleven unieke ervaringen.

Merel 9498

Ruimte voor ontwikkeling, groei en ondernemen

Werken bij Werkis is het beste uit jezelf kunnen halen en de vrijheid krijgen om je werk op je eigen manier in te richten. Wij bieden volop ruimte voor jouw eigen inbreng en om te ondernemen. Zo organiseren we continu inspiratiesessies, bedrijfsmeetings en trainingen om deze ruimte te stimuleren.

Groepsfoto

De cultuur

Wij werken vanuit de overtuiging dat we ons werk goed willen doen. We zijn betrokken en hebben oprechte interesse in collega’s, kandidaten en opdrachtgevers. Zo begroeten we al onze collega's iedere dag weer met een handdruk.

Werken bij Werkis

Blog Werk Accountmanager Werkoverleg

Je solliciteert

Wanneer jouw sollicitatie bij ons binnenkomt, bekijken we jouw cv zorgvuldig. Binnen twee weken weet je of we je uitnodigen op een kennismakingsgesprek.

Werkis Nov 7 20180077

Telefonisch contact

Om kennis te maken en ons eerste gesprek in te plannen nemen we telefonisch contact met je op. Mocht je nog vragen of twijfels over de vacature hebben, dan kan je deze direct aan ons stellen.

Werkis Nov 7 20180277

Eerste gesprek

Tijdens ons eerste gesprek op ons hoofdkantoor drinken we koffie, maken we kennis en zullen we dieper ingaan op jouw kwaliteiten en ambities. Natuurlijk vertellen we jou ook meer over onze organisatie en de inhoud van de functie.

Werkis Nov 7 20180318

Tweede gesprek

Het tweede gesprek waarbij we nog verder kennis zullen maken, zal plaatsvinden op de vestiging. Zo ontvang je een beeld van het team en werkomgeving.

Werkis Feb 2 2018 125

Het aanbod

Als we denken dat jij ons team kan versterken, doen we je graag een aanbod. We bespreken het salaris en de arbeidsvoorwaarden. Daarna start jouw avontuur bij Werkis!

Plan direct je gesprek

Denk je ons team te kunnen versterken? Twijfel dan niet en plan je sollicitatiegesprek invoor de functie Backoffice medewerker.

Door te solliciteren geef ik aan het privacy statement gelezen te hebben.

Heb je een vraag?
Onze recruiter helpt je graag.

Chantal werkis

Chantal Buiting

Recruiter