Blog overzicht

Werken bij Werkis blog

Ben jij benieuwd hoe het is om bij Werkis te werken? Of ben je op zoek naar carrièretips? In deze blog lees je erover.

Ik vind mijn werk niet meer leuk afbeelding 1

Ik vind mijn werk niet meer leuk. 3 stappen om te zetten wanneer je met tegenzin naar werk gaat.

08-03-2022

Vind jij je werk niet meer leuk en twijfel je of je nog wel op de juiste plek zit? In dit artikel bespreken we een aantal oorzaken en de stappen die jij kunt ondernemen om het plezier in je carrière weer terug te vinden.

Lees het hele artikel

Fouten Sollicitatiegesprek 2

8X de meest gemaakte fouten tijdens een sollicitatiegesprek

25-05-2022

Sollicitatiegesprek op de planning staan? Tijdens het sollicitatiegesprek wil jij vanzelfsprekend zo goed mogelijk voor de dag komen. In dit artikel vertellen we je welke fouten wij bij Werkis het vaakst tegenkomen. Door deze 8 meest gemaakte sollicitatiefouten uit de weg te gaan, sla jij in ieder geval geen flater!

Lees het hele artikel

Linked In tips beginners

De beste LinkedIn tips voor beginners: Zo maak jij een vliegende start met online netwerken!

16-06-2022

Heb jij nog geen LinkedIn-profiel? Of ben je nét begonnen met LinkedIn? Dan is deze blog voor jou! In dit artikel nemen we je mee in de wereld van LinkedIn en vertellen we je in klinkklare taal hoe je kan beginnen met dit platform. Daarnaast geven we je 5 LinkedIn tips, waarmee jij binnen no-time een LinkedIn pro bent!

Lees het hele artikel

Tessa van Kaam accountmanager Werkis

Interview - Tessa is accountmanager bij Werkis: "Je merkt dat persoonlijke ontwikkeling hier écht voorop staat!"

06-07-2022

Tessa van Kaam is accountmanager bij Werkis Lelystad. Ze is hier vorig jaar begonnen en vertelt in deze blog over haar eerste jaar bij Werkis, over de inhoud van haar baan en haar ervaring bij Werkis als organisatie.

Lees het hele artikel

Duurzaamheid op de werkvloer

10X verduurzamen op de werkvloer | Duurzame dinsdag 2022

06-09-2022

Duurzaamheid is belangrijker dan ooit. Het veranderende klimaat heeft steeds meer invloed op ons leven en daarnaast rijzen nu ook de energiekosten en gasprijzen de pan uit. Gelukkig zijn er een hoop dingen die je als bedrijf kunt doen, om het milieu en je energierekening een handje te helpen. Want: duurzame organisaties hebben de toekomst!

Lees het hele artikel

10 fouten CV 1

Cv maken? Voorkom deze 7 fouten (inclusief voorbeeld cv!)

27-09-2022

Je cv is vaak het eerste wat een werkgever van jou te zien krijgt en die eerste indruk moet natuurlijk goed zijn. Wat moet je hier juist wél en juist niet inzetten? In deze blog vertellen we je daarom wat de meest gemaakte cv fouten zijn en hoe jij ze kan voorkomen!

Lees het hele artikel