Jurco Periodiek

Sales Management Traineeship

Vakgebied

Marketing & Sales

Salaris

€2.650 - €3.450

Uren per week

40 uur

Opleiding

Hbo

Wat wij bieden

 • Begeleiding en ondersteuning in je opleiding;
 • Competitief salaris en volledige financiering van je opleiding;
 • Diverse trainingen en opleidingsmogelijkheden;
 • Ontspanning met vrijdagmiddagborrels en teamactiviteiten;
 • Laptop en mobiele telefoon voor zakelijk en privégebruik;
 • Flexibele werktijden;
 • Dynamische en hechte teamomgeving;
 • Ruime vakantiedagen (32,5 bij fulltime);
 • Korting op je fitnessabonnement

Wat wij vragen

 • Afgeronde Master in Management, Bedrijfskunde of Economie;
 • Sterke ambitie voor managementgroei;
 • Pragmatische werkhouding;
 • Groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Gedrevenheid om het maximale uit jezelf te halen

Over de vacature

Onze organisatie groeit hard en is volop in beweging. Om onze stevige ambities en groei te realiseren zoeken wij de leiders van de toekomst. Het leiderschap binnen Werkis is te omschrijven als inspirerend, authentiek en verbindend. De mensen binnen ons bedrijf zijn de bepalende factor in het succes en hier ligt dan ook jouw grootste verantwoordelijkheid als toekomstig leider binnen onze organisatie.

Als Sales Management Trainee word je opgeleid voor een managementfunctie. Je leert onze organisatie en bedrijfscultuur kennen en ondertussen doe je gerichte praktijkervaring op in de richting van sales en management. Je laat zien snel grip te krijgen op de business en je neemt collega’s mee in jouw visie. Je bent eager in het behalen van resultaat en weet wat ervoor nodig is om dit structureel te realiseren.

Tijdens het traineeship verwachten wij van jou dat je jezelf sterk ontwikkelt in de praktijk en daarnaast een bijdrage levert aan een strategisch project voor onze organisatie. Afhankelijk van jouw persoonlijk interesses en ambities krijg je een project toegewezen. Voorbeelden van deze projecten zijn het (her)inrichten en optimaliseren van kernprocessen, het onderzoeken en ontwikkelen van nieuwe vormen van dienstverlening en/of markten en het ontwikkelen van een bedrijfsstrategie voor een nieuwe vestiging. In deze projecten krijg jij de kans om jouw visie op management en ondernemerschap te vertalen naar de praktijk!

Gedurende het traineeship volg je een uitgebreid en intensief opleidingsprogramma dat jou klaarstoomt voor een managementfunctie. Dit zijn opleidingen gericht op het ontwikkelen van je commerciële vaardigheden, managementvaardigheden, communicatieve vaardigheden en persoonlijk leiderschap. Daarnaast word je persoonlijk begeleid door één van onze directeuren.

Na dit traject heb jij de kennis en ervaring in huis om manager te worden van Werkis / verder met werk.

Groeimogelijkheden

Een van de belangrijkste doelstellingen van Werkis is het ontwikkelen van mensen. Het is onze passie om mensen te laten excelleren in wat zij doen. Hiermee dragen wij bij aan de verwezenlijking van dromen en ambities. Wij geloven dat ieder mens talenten heeft en het verdient om deze te ontwikkelen.

De eerste fase van het Talent Development Program staat in het teken van het leren kennen van de organisatie en je collega's. Je krijgt verschillende interne en externe trainingen, zodat jij snel over de juiste kennis en skills beschikt om je vak als specialist uit te oefenen. Je gaat aan de slag op één van onze vestigingen en komt terecht in een gezellig en betrokken team. Samen met dit team werk je aan de doelen van de vestiging en ben je daarnaast dagelijks bezig met je eigen ontwikkeling. In de gesprekken met je vestigingsmanager staan jouw ambities centraal en krijg je alle mogelijkheden om deze te verwezenlijken. Je bouwt vanaf dag één aan je netwerk, komt bij de mooiste bedrijven over de vloer en leert heel veel leuke mensen kennen.

Er is continu focus en ruimte om jezelf veder uit te dagen. Zodra jij je functie eigen hebt gemaakt gaan wij samen met jou kijken naar vervolgstappen. Dit kan zowel een stap omhoog als stap opzij zijn. Denk aan een nevenfunctie zoals customer data analist of een stap verder in de richting van sales (Key accountmanager), management (Vestigingsmanager/Regiomanager), het opzetten van je eigen vestiging of richting een specialistische functie. Met de groei en ontwikkeling van Werkis ontstaan er ook nieuwe kansen, zo verruilde Charlotte in het verleden haar baan van Accountmanager naar vestigingsmanager, waar ze op dit moment zelfs is doorgegroeid tot Regiomanager.

In deze fase staan leerdoelen centraal als: omgaan met meer verantwoordelijkheden, visieontwikkeling binnen je vakgebied, beleid- en strategieontwikkeling en strategisch leiderschap. Afhankelijk van het spoor dat je in fase twee hebt gekozen word je verder opgeleid op executive niveau. In deze fase bieden wij de mogelijkheid om een Master of MBA te gaan doen, een programma bij Nyenrode te volgen en je horizon te verbreden door toonaangevende organisaties in binnen- en buitenland te bezoeken.

Wat ga je doen?

*De werkverdeling staat niet vast. De inhoud bepalen we samen op basis van jouw interesses.

Deel deze vacature

Onze mensen, onze cultuur

Werkis Handshake festival Bus

Team van vrienden

Werkis Rally Jelte

Proactief en behulpzaam

Werkis Kerstmarkt

Successen vieren
 

Werkis Kickoff Celine

Het draait om mensen

Werkis Padeltoernooi Luc

Work hard, play hard

Collega’s aan het woord

Werkis Charlotte Strengholt

Charlotte Strengholt
Regiomanager

"In Werkis ervaar ik zowel persoonlijke als professionele uitdagingen. De dynamiek houdt het spannend. Van accountmanager naar vestigings- en regiomanager, met veel groeikansen zoals Sales Leadership. De cultuur draait om verwachtingen overtreffen, collega's ontwikkelen, en samen groeien met plezier én hard werken."

Werkis Emiel Kamerman

Emiel Kamerman
Junior Accountmanager

"Bij Werkis vind ik een ideale balans tussen uitdaging en groei. De variatie in taken en ruimte om te groeien in mijn interesses waardeer ik enorm. Hier combineer ik mijn passie voor werving met probleemoplossend denken en teamwork, gericht op goede resultaten voor klant en kandidaat."

Werkis Inez Hoorn

Inez Hoorn
Teamlead Backoffice

"Bij Werkis wordt persoonlijke groei gestimuleerd. Van accountmanager naar teamlead backoffice dankzij open communicatie. De ondersteunende cultuur bevordert leren; elke dag investeer ik energie in mijn ontwikkeling. En we hebben leuke uitjes met collega's!"

Werkis Celine Mones

Celine Mones
Flexspecialist

"Bij Werkis investeren ze echt in mensen, met een focus op passend werk voor iedereen. Persoonlijke groei wordt actief gestimuleerd met trainingen en feedback. Fouten maken wordt gezien als een leerkans. Werkis toont oprechte interesse in mij en biedt altijd ruimte voor een goed gesprek!"

Werkis Senna Chaturi

Senna Chaturi
Junior Recruiter

"Bij Werkis waardeer ik de gezellige sfeer en het helpen van mensen aan werk, wat me veel voldoening geeft. In ruim een jaar ben ik enorm gegroeid, zowel persoonlijk als professioneel. Ik raad anderen zeker aan deze uitdaging aan te gaan. De betrokkenheid van iedereen maakt Werkis uniek."

Werkis Frank van Leeuwen

Frank van Leeuwen
Vestigingsmanager

"Ik begon als aankomend vestigingsmanager, waar ik het waardeer om mensen blij te maken met een baan en het contact met opdrachtgevers, waar we echt iets voor elkaar betekenen. Als vestigingsmanager geniet ik van de vrijheid om een 'eigen' vestiging te creëren."

Werkis Robin Slaman

Robin Slaman
Vestigingsmanager

"Ik waardeer Werkis omdat ze echt kijken naar wie je bent, zowel professioneel als persoonlijk. Trots op de groei die ik heb doorgemaakt van accountmanager naar vestigingsmanager! Elke dag geniet ik ervan om kandidaten aan een passende baan te helpen en bij te dragen aan hun succes."

Werkis Matthijs Schinkel

Matthijs Schinkel
Vestigingsmanager

"Bij Werkis sta ik voor het ondersteunen van mensen bij het vinden van een mooie baan en geschikt personeel. Een dankbare rol waarbij je echt een verschil kunt maken. Werkis staat bekend om de continue ondersteuning en focus op ontwikkeling. Sinds 2011 heb ik diverse functies bekleed en waardevolle trainingen gevolgd."

Werkis Lobke Makkink

Lobke Makkink
Junior Accountmanager

"Bij Werkis waardeer ik de focus op persoonlijke groei en ontwikkeling. Je wordt gezien en gehoord vanaf het begin, met ruimte voor je ambities. Als Junior Accountmanager stap ik dagelijks buiten mijn comfortzone. Succes wordt gevierd met uitjes, borrels en inspirerende sessies. De gezellige sfeer maakt Werkis de ideale start van je carrière."

Werkis Azra Tulic

Azra Tulic
Accountmanager

"Bij Werkis waardeer ik de oprechte interesse en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Ik begon als junior recruiter tijdens mijn International Business studie en kon na afstuderen direct aan de slag als accountmanager. Werkis kijkt echt naar jou als persoon en je achtergrond, wat het uniek maakt."

Werkis Joelle Jonker

Joëlle Jonker
Accountmanager

"Bij Werkis vond ik een uitdagende baan die ik naast mijn studie kon vervullen. Als junior accountmanager zonder ervaring, maar dankzij het vertrouwen van collega's, ben ik snel gegroeid. De betrokkenheid, samenwerking en talrijke ontwikkelingskansen maken Werkis voor mij echt bijzonder en inspirerend."

Werkis Elias Mendel

Elias Mendel
Accountmanager

"Drie jaar geleden startte ik na mijn HBO-studie bij Werkis. De autonomie en vrijheid als accountmanager, samen met de focus op persoonlijke ontwikkeling, hebben mij geholpen om stappen te zetten naar vestigingsmanager en senior accountmanager. Met veel plezier werk ik hier al jaren en kan het iedereen aanraden."

Werkis Denise Horst

Denise Horst
Junior Recruiter

"Bij Werkis vind je ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en uitdaging! Als Junior Recruiter in Meppel krijg ik begeleiding en wordt er gekeken naar mijn ambities. Motivatie halen we uit elkaar; we brainstormen, wisselen ideeën uit en organiseren gezellige activiteiten en borrels. Mijn zoektocht is geslaagd bij Werkis!"

Werkis Eline Prins

Eline Prins
Vestigingsmanager

"Bij Werkis kan ik volledig mezelf zijn. Het vertrouwen en de vrijheid om mijn werk op mijn eigen manier te doen, zijn onschatbaar. Initiatief wordt niet alleen gewaardeerd, maar ook beloond. Binnen 2 jaar maakte ik de stap naar vestigingsmanager. Werkis denkt actief mee om het beste uit mijn carrière te halen."

Hoe ziet het
sollicitatieproces er uit?

1

Je solliciteert

Leuk dat je solliciteert! We bekijken de sollicitatie en beoordelen of deze geschikt is voor de functie en ons bedrijf.

2

We nemen contact op

Onze recruiter neemt contact met je op, per telefoon of e-mail. We zullen je sollicitatie en carrièremogelijkheden bespreken.

3

We maken kennis

Heb je nog niet eerder gewerkt via Werkis? We nodigen je uit voor een korte kennismaking.

4

Het sollicitatiegesprek

Wij regelen het gesprek voor de functie waarop je solliciteerde. Of voor een andere, misschien wel beter passende, baan!

5

Je start met je eerste werkdag

Gefeliciteerd! De aanstelling is rond. We zorgen ervoor dat je volledig voorbereid aan je eerste werkdag begint.

Werkis Werken bij vacature detail Contact

Heb je een vraag over de vacature?

Stuur ons een Whatsapp berichtje en wij vinden jouw nieuwe baan!