Werkis Jubileum

Online Marketeer

Vakgebied

Marketing & Sales

Locatie

Kampen

Salaris

€2.650 - €3.400,-

Uren per week

40 uur

Opleiding

Hbo

Wat wij bieden

 • Salaris tussen €2.650 - €3.400, afhankelijk van ervaring, met snelle groeimogelijkheden;
 • Investering in jouw ontwikkeling met diverse trainingen en onbeperkt studie-, trainings- en coachingaanbod;
 • Focus op carrièredoelen met gepersonaliseerde groeipaden;
 • Gezellige vrijdagmiddagborrels, teamuitjes en brede bedrijfsactiviteiten;
 • Ruimte voor eigen inbreng;
 • Laptop en mobiele telefoon voor zakelijk en privégebruik;
 • Nadruk op vitaliteit met 32,5 vakantiedagen en sportactiviteiten, inclusief fitnessabonnementkorting

Wat wij vragen

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Drive om het beste uit jezelf en anderen te halen;
 • Nieuwsgierigheid, betrokken en een proactieve houding;
 • Minimaal 1 tot 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • 32-40 uur beschikbaarheid;
 • Analytisch en resultaatgericht

Over de vacature

Op dit moment worden veel marketing werkzaamheden uitbesteed aan externe partijen, maar met jouw input streven we ernaar om deze verantwoordelijkheden intern op te pakken. Omdat we onze marketingafdeling aan het opbouwen zijn er veel mogelijkheden en kunnen we de functie aanpassen op jouw kwaliteiten en interesses. Hierbij kan je denken aan taken zoals SEO, SEA, CRO, Social Media Advertising en Job Boards Advertising. Hieromheen zijn we veel bezig met het innoveren van onze marketing. Hierbij kan je denken aan het personaliseren van content om relevanter te zijn voor onze doelgroep en het verbreden van onze online dienstverlening.

Je zal binnen deze functie verantwoordelijk zijn voor het analyseren van marketingactiviteiten, het rapporteren van resultaten en het implementeren van verbeteringen. We hechten veel waarde aan concrete data en weloverwogen beslissingen, je krijgt daarom de ruimte en tijd om dit te onderzoeken. Daarnaast krijg je veel tijd om nieuwe mogelijkheden te onderzoeken en te testen.

Wat maakt deze rol bijzonder? Jij krijgt de kans om een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van onze marketingafdeling. Wij geven jou de autonomie om te beslissen welke marketingstrategieën, taken en activiteiten we moeten implementeren om onze zichtbaarheid te vergroten en het resultaat hiervan. Jouw inbreng is van grote invloed op de koers die we willen varen.

Als Online Marketeer krijg je niet alleen de mogelijkheid om je eigen stempel te drukken op de afdeling, maar ook om je professioneel te ontwikkelen in een dynamische en groeiende omgeving. Ben jij klaar voor deze uitdaging?

Over Werkis

Werkis is een erkende intermediair van arbeid. Werken bij Werkis is elke dag het beste uit jezelf halen en getriggerd worden door je collega’s. Wij onderscheiden ons door te werken vanuit onze overtuiging dat we ons werk goed willen doen. We hebben oprechte interesse in collega’s, kandidaten en opdrachtgevers.

Werken bij Werkis is werken met passie, af en toe de tijd vergeten en de puntjes op de i zetten. Bij ons krijg je de vrijheid om je werk op je eigen manier in te richten. Wij bieden ruimte voor jouw eigen inbreng en ruimte om te ondernemen. Wij geloven in groei, ontwikkeling en het vieren van successen. Samen gaan we voor 'Verder met werk'!

Groeimogelijkheden

Een van de belangrijkste doelstellingen van Werkis is het ontwikkelen van mensen. Het is onze passie om mensen te laten excelleren in wat zij doen. Hiermee dragen wij bij aan de verwezenlijking van dromen en ambities. Wij geloven dat ieder mens talenten heeft en het verdient om deze te ontwikkelen.

De eerste fase van het Talent Development Program staat in het teken van het leren kennen van de organisatie en je collega's.  Je krijgt verschillende interne en externe trainingen, zodat jij snel over de juiste kennis en skills beschikt om je vak als specialist uit te oefenen. Je gaat aan de slag op één van onze vestigingen en komt terecht in een gezellig en betrokken team. Samen met dit team werk je aan de doelen van de vestiging en ben je daarnaast dagelijks bezig met je eigen ontwikkeling. In de gesprekken met je vestigingsmanager staan jouw ambities centraal en krijg je alle mogelijkheden om deze te verwezenlijken. Je bouwt vanaf dag één aan je netwerk, komt bij de mooiste bedrijven over de vloer en leert heel veel leuke mensen kennen.

Er is continu focus en ruimte om jezelf veder uit te dagen. Zodra jij je functie eigen hebt gemaakt gaan wij samen met jou kijken naar vervolgstappen. Dit kan zowel een stap omhoog als stap opzij zijn. Denk aan een nevenfunctie zoals customer data analist of een stap verder in de richting van sales (Key accountmanager), management (Vestigingsmanager/Regiomanager), het opzetten van je eigen vestiging of richting een specialistische functie. Met de groei en ontwikkeling van Werkis Met de groei en ontwikkeling van Werkis ontstaan er ook nieuwe kansen, zo verruilde Charlotte in het verleden haar baan van Accountmanager naar vestigingsmanager, waar ze op dit moment zelfs is doorgegroeid tot Regiomanager.

In deze fase staan leerdoelen centraal als: omgaan met meer verantwoordelijkheden, visieontwikkeling binnen je vakgebied, beleid- en strategieontwikkeling en strategisch leiderschap. Afhankelijk van het spoor dat je in fase twee hebt gekozen word je verder opgeleid op executive niveau. In deze fase bieden wij de mogelijkheid om een Master of MBA te gaan doen, een programma bij Nyenrode te volgen en je horizon te verbreden door toonaangevende organisaties in binnen- en buitenland te bezoeken.

Wat ga je doen?

*De werkverdeling staat niet vast. De inhoud bepalen we samen op basis van jouw interesses.

Deel deze vacature

Onze mensen, onze cultuur

Werkis Handshake festival Bus

Team van vrienden

Werkis Rally Jelte

Proactief en behulpzaam

Werkis Kerstmarkt

Successen vieren
 

Werkis Kickoff Celine

Het draait om mensen

Werkis Padeltoernooi Luc

Work hard, play hard

Collega’s aan het woord

Werkis Lobke Makkink

Lobke Makkink
Junior Accountmanager

"Bij Werkis waardeer ik de focus op persoonlijke groei en ontwikkeling. Je wordt gezien en gehoord vanaf het begin, met ruimte voor je ambities. Als Junior Accountmanager stap ik dagelijks buiten mijn comfortzone. Succes wordt gevierd met uitjes, borrels en inspirerende sessies. De gezellige sfeer maakt Werkis de ideale start van je carrière."

Werkis Azra Tulic

Azra Tulic
Accountmanager

"Bij Werkis waardeer ik de oprechte interesse en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Ik begon als junior recruiter tijdens mijn International Business studie en kon na afstuderen direct aan de slag als accountmanager. Werkis kijkt echt naar jou als persoon en je achtergrond, wat het uniek maakt."

Werkis Joelle Jonker

Joëlle Jonker
Accountmanager

"Bij Werkis vond ik een uitdagende baan die ik naast mijn studie kon vervullen. Als junior accountmanager zonder ervaring, maar dankzij het vertrouwen van collega's, ben ik snel gegroeid. De betrokkenheid, samenwerking en talrijke ontwikkelingskansen maken Werkis voor mij echt bijzonder en inspirerend."

Werkis Frank van Leeuwen

Frank van Leeuwen
Vestigingsmanager

"Ik begon als aankomend vestigingsmanager, waar ik het waardeer om mensen blij te maken met een baan en het contact met opdrachtgevers, waar we echt iets voor elkaar betekenen. Als vestigingsmanager geniet ik van de vrijheid om een 'eigen' vestiging te creëren."

Werkis Robin Slaman

Robin Slaman
Vestigingsmanager

"Ik waardeer Werkis omdat ze echt kijken naar wie je bent, zowel professioneel als persoonlijk. Trots op de groei die ik heb doorgemaakt van accountmanager naar vestigingsmanager! Elke dag geniet ik ervan om kandidaten aan een passende baan te helpen en bij te dragen aan hun succes."

Werkis Matthijs Schinkel

Matthijs Schinkel
Vestigingsmanager

"Bij Werkis sta ik voor het ondersteunen van mensen bij het vinden van een mooie baan en geschikt personeel. Een dankbare rol waarbij je echt een verschil kunt maken. Werkis staat bekend om de continue ondersteuning en focus op ontwikkeling. Sinds 2011 heb ik diverse functies bekleed en waardevolle trainingen gevolgd."

Werkis Charlotte Strengholt

Charlotte Strengholt
Regiomanager

"In Werkis ervaar ik zowel persoonlijke als professionele uitdagingen. De dynamiek houdt het spannend. Van accountmanager naar vestigings- en regiomanager, met veel groeikansen zoals Sales Leadership. De cultuur draait om verwachtingen overtreffen, collega's ontwikkelen, en samen groeien met plezier én hard werken."

Hoe ziet het
sollicitatieproces er uit?

1

Je solliciteert

Leuk dat je solliciteert! We bekijken de sollicitatie en beoordelen of deze geschikt is voor de functie en ons bedrijf.

2

We nemen contact op

Onze recruiter neemt contact met je op, per telefoon of e-mail. We zullen je sollicitatie en carrièremogelijkheden bespreken.

3

We maken kennis

Heb je nog niet eerder gewerkt via Werkis? We nodigen je uit voor een korte kennismaking.

4

Het sollicitatiegesprek

Wij regelen het gesprek voor de functie waarop je solliciteerde. Of voor een andere, misschien wel beter passende, baan!

5

Je start met je eerste werkdag

Gefeliciteerd! De aanstelling is rond. We zorgen ervoor dat je volledig voorbereid aan je eerste werkdag begint.

Werkis Werken bij vacature detail Contact

Heb je een vraag over de vacature?

Stuur ons een Whatsapp berichtje en wij vinden jouw nieuwe baan!