Merel 9498
Terug naar overzicht

Vestigingsmanager

Ben jij werkzaam in de arbeidsbemiddelingsbranche en ben jij toe aan een volgende stap? Ben je iemand met een sterk analytisch vermogen en heb je een duidelijke visie op commercie? Wil je daarnaast samen met je team bouwen aan successen en een belangrijke bijdrage leveren in de persoonlijke ontwikkeling van je collega’s? Dan zit de functie als Vestigingsmanager je als gegoten. Lees snel verder!

Fulltime

Hbo - 

Wo

€2.800 - €3.400

Solliciteer direct

Wat kan je verwachten?

 • Een aanvangssalaris tussen de € 2.800 - € 3.400,- afhankelijk van relevante werkervaring;
 • Een leaseauto;
 • Een inwerktraject op maat inclusief een onbeperkt aanbod aan trainingen en opleidingen;
 • Interne doorgroeimogelijkheden zoals het opstarten van een nieuwe vestiging;
 • Laptop en een mobiele telefoon die je ook privé kunt gebruiken;
 • 32,5 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband;
 • Onbeperkte mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen;
 • Flexibele werktijden;
 • Veel teamuitjes, borrels en activiteiten met een hecht en gezellig team;
 • Korting op je fitnessabonnemen

Wat vragen we?

 • Afgeronde HBO/WO opleiding;
 • Ervaring binnen de arbeidsbemiddeling of soortgelijke sector;
 • Commercieel en de drive om het beste uit jezelf te halen;
 • Authenticiteit, empathie en overtuigingskracht;
 • Lef en een sterke visie.

Over de vacature
Vestigingsmanager

Als Vestigingsmanager bij Werkis / verder met werk ben jij de kartrekker van jouw vestiging. Jij zorgt ervoor dat je een hecht team om je heen hebt staan waarmee je samenbouwt aan de toekomst van de vestiging. Eén van de doelstellingen van Werkis is het ontwikkelen van mensen. Als Vestigingsmanager speel je hier een belangrijke rol in. Dankzij je sterk empathisch vermogen weet jij goed aan te voelen wat iedereen in je team nodig heeft en hoe jij die persoonlijke groei bij mensen kunt stimuleren. Je bent een people manager die voldoening haalt uit het aangaan van oprechte relaties met collega’s. In het team stuur je op kwaliteit: je stelt samen met het team ambitieuze doelstellingen op en weet iedereen te inspireren en te motiveren om te gaan voor het hoogst haalbare.

Daarnaast bepaal je samen met de Regiomanager, waar je nauw mee samen werkt, de commerciële strategie voor jouw vestiging. Met jouw kritische en analytische blik heb jij snel door hoe je het beoogde resultaat kunt behalen en hoe je mogelijke hindernissen op de weg daarnaar toe kunt overwinnen. Om de groei van de vestiging te realiseren werk je mee in het commerciële proces door het binnenhalen van new business. Jij hebt de vaardigheden in huis om potentiële opdrachtgevers te overtuigen van de dienstverlening van Werkis. Samen met je team weet je klantrelaties optimaal te bedienen en uit te bouwen. Je overziet de processen en signaleert de kansen voor jouw vestiging. Hierin ben je een voorbeeld voor je collega’s en weet je hen te inspireren in hun werk.

Bij Werkis krijg je de kans om heel gericht richting te geven aan je ambities. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en ook de ruimte om de functie op jouw manier invulling te geven. Middels een uitgebreid trainingstraject en nauw contact met de Regiomanager word je hierin optimaal gefaciliteerd en klaargestoomd voor deze functie, waarin je stevige managementervaring opdoet.

Wat maakt jou de ultieme vestigingsmanager?

Jij wilt samen met je team ergens aan bouwen en hier een bepalende rol in spelen. Je bent in staat mensen in beweging te krijgen en ze op coachende wijze te ontwikkelen in hun werk. Je bent daadkrachtig, ambitieus en voelt je verantwoordelijk. Je bent een echte teamspeler die altijd zoekt naar kansen!

Groeimogelijkheden

Een van de belangrijkste doelstellingen van Werkis is het ontwikkelen van mensen. Het is onze passie om mensen te laten excelleren in wat zij doen. Hiermee dragen wij bij aan de verwezenlijking van dromen en ambities. Wij geloven dat ieder mens talenten heeft en het verdient om deze te ontwikkelen

Become a professional

In de eerste fase van het Talent Development Program staat je ontwikkeling tot professional centraal. Door middel van een uitgebreid inwerk- en opleidingsprogramma wordt er geïnvesteerd in jouw ontwikkeling. Het doel van deze fase is om je te ontwikkelen tot succesvol Accountmanager of Accountspecialist. Een aantal mijlpalen in deze eerste fase zijn de vakopleiding tot Accountmanager, het doorlopen van het SEU-examen, de opleiding Expert in Sales en de training Authentiek Communiceren.

Follow your ambitions

In fase twee draait het om het kiezen van je eigen groeipad richting de toekomst. Waar liggen jouw talenten en ambities en wat wil je bereiken in je carrière? In deze fase bieden wij vier verschillende sporen aan; sales, management, HR specialisatie en label DDF People.

In dit spoor ontwikkel jij je verder in het sales vak. Je wordt getraind en opgeleid om op strategisch niveau succesvolle deals te maken. Je ontwikkelt visie op het vak en leert dit te vertalen naar de dagelijkse praktijk. Je hebt een voorbeeldrol richting nieuwe collega’s. In dit spoor ligt het perspectief om bijvoorbeeld Senior Accountmanager of Key Accountmanager te worden.

Executive Development Program

Jouw ambities reiken verder en je bent klaar om de volgende stap in je carrière te maken. In deze fase staan leerdoelen centraal als: omgaan met meer verantwoordelijkheden, visieontwikkeling binnen je vakgebied, beleid- en strategieontwikkeling en strategisch leiderschap. Afhankelijk van het spoor dat je in fase twee hebt gekozen word je verder opgeleid op executive niveau. In deze fase bieden wij de mogelijkheid om een Master of MBA te gaan doen, een programma bij Nyenrode te volgen en je horizon te verbreden door toonaangevende organisaties in binnen- en buitenland te bezoeken.

Wat zeggen jouw (toekomstige)collega’s

Fleur Temmink

Fleur Temmink, Vestigingsmanager

Vestigingsmanager

"Nadat ik mijn studie Hotel- en Hospitality Management had afgerond, ben ik als Accountmanager bij Werkis aan de slag gegaan. Al tijdens de eerste gesprekken werd duidelijk dat dit een organisatie was waar ik enorm veel kon leren. Mijn verwachtingen zijn volledig waargemaakt. Werkis besteedt veel energie aan de ontwikkeling van hun medewerkers. De leerervaring is rijk en er is volop ruimte voor persoonlijke groei. Binnen slechts anderhalf jaar ben ik doorgegroeid naar de rol van Vestigingsmanager, een traject dat me ondersteund en uitgedaagd heeft. Daarnaast wordt er vanuit Werkis zelf veel energie gestoken in het ondernemen van leuke activiteiten samen. De onderlinge band tussen collega's is sterk en draagt bij aan een positieve werkomgeving."
Solliciteer direct

Werken bij Werkis

Handshake festival werkis 1621

Verder met Werk(is)

Werken bij Werkis betekent werken met een hechte club collega's waar veel events mee worden ondernomen. Van welverdiende vrijdagmiddagborrels en teamuitjes tot sporttoernooien en de jaarlijkse Kick-off en citytrips met het hele bedrijf: we vieren samen onze successen en beleven unieke ervaringen.

Merel 9498

Ruimte voor ontwikkeling, groei en ondernemen

Werken bij Werkis is het beste uit jezelf kunnen halen en de vrijheid krijgen om je werk op je eigen manier in te richten. Wij bieden volop ruimte voor jouw eigen inbreng en om te ondernemen. Zo organiseren we continu inspiratiesessies, bedrijfsmeetings en trainingen om deze ruimte te stimuleren.

Groepsfoto

De cultuur

Wij werken vanuit de overtuiging dat we ons werk goed willen doen. We zijn betrokken en hebben oprechte interesse in collega’s, kandidaten en opdrachtgevers. Zo begroeten we al onze collega's iedere dag weer met een handdruk.

Werken bij Werkis

Blog Werk Accountmanager Werkoverleg

Je solliciteert

Wanneer jouw sollicitatie bij ons binnenkomt, bekijken we jouw cv zorgvuldig. Binnen twee weken weet je of we je uitnodigen op een kennismakingsgesprek.

Werkis Nov 7 20180077

Telefonisch contact

Om kennis te maken en ons eerste gesprek in te plannen nemen we telefonisch contact met je op. Mocht je nog vragen of twijfels over de vacature hebben, dan kan je deze direct aan ons stellen.

Werkis Nov 7 20180277

Eerste gesprek

Tijdens ons eerste gesprek op ons hoofdkantoor drinken we koffie, maken we kennis en zullen we dieper ingaan op jouw kwaliteiten en ambities. Natuurlijk vertellen we jou ook meer over onze organisatie en de inhoud van de functie.

Werkis Nov 7 20180318

Tweede gesprek

Het tweede gesprek waarbij we nog verder kennis zullen maken, zal plaatsvinden op de vestiging. Zo ontvang je een beeld van het team en werkomgeving.

Werkis Feb 2 2018 125

Het aanbod

Als we denken dat jij ons team kan versterken, doen we je graag een aanbod. We bespreken het salaris en de arbeidsvoorwaarden. Daarna start jouw avontuur bij Werkis!

Plan direct je gesprek

Denk je ons team te kunnen versterken? Twijfel dan niet en plan je sollicitatiegesprek invoor de functie Vestigingsmanager.

Door te solliciteren geef ik aan het privacy statement gelezen te hebben.