Werkis Logo
 

Sales Management Traineeship

Sales Management Traineeship bij Werkis / verder met werk

Zie jij jezelf als toekomstige ondernemer? Beschik je over leiderschapskwaliteiten die je onderscheiden van anderen? En ben je daarnaast bereid om in jezelf te investeren om je ambities te bereiken? Maak dan kennis met Werkis / verder met werk!

Wat ga je doen?

Onze organisatie groeit hard en is volop in beweging. Om onze stevige ambities en groei te realiseren zoeken wij de leiders van de toekomst. Het leiderschap binnen Werkis is te omschrijven als inspirerend, authentiek en verbindend. De mensen binnen ons bedrijf zijn de bepalende factor in het succes en hier ligt dan ook jouw grootste verantwoordelijkheid als toekomstig leider binnen onze organisatie.

Als Sales Management Trainee word je opgeleid voor een managementfunctie. Je leert onze organisatie en bedrijfscultuur kennen en ondertussen doe je gerichte praktijkervaring op in de richting van sales en management. Je laat zien snel grip te krijgen op de business en je neemt collega’s mee in jouw visie. Je bent eager in het behalen van resultaat en weet wat ervoor nodig is om dit structureel te realiseren.

Tijdens het traineeship verwachten wij van jou dat je jezelf sterk ontwikkelt in de praktijk en daarnaast een bijdrage levert aan een strategisch project voor onze organisatie. Afhankelijk van jouw persoonlijk interesses en ambities krijg je een project toegewezen. Voorbeelden van deze projecten zijn het (her)inrichten en optimaliseren van kernprocessen, het onderzoeken en ontwikkelen van nieuwe vormen van dienstverlening en/of markten en het ontwikkelen van een bedrijfsstrategie voor een nieuwe vestiging. In deze projecten krijg jij de kans om jouw visie op management en ondernemerschap te vertalen naar de praktijk!

Gedurende het traineeship volg je een uitgebreid en intensief opleidingsprogramma dat jou klaarstoomt voor een managementfunctie. Dit zijn opleidingen gericht op het ontwikkelen van je commerciële vaardigheden, managementvaardigheden, communicatieve vaardigheden en persoonlijk leiderschap. Daarnaast word je persoonlijk begeleid door één van onze directeuren.

Na dit traject heb jij de kennis en ervaring in huis om manager te worden van Werkis / verder met werk.

  Solliciteer direct

Wat breng je mee?

 • Een afgeronde Master gericht op Management, Bedrijfskunde of Economie;
 • Een sterke ambitie om door te groeien naar een managementfunctie;
 • Een pragmatische werkhouding;
 • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • De drive om het beste uit jezelf te halen.

Wat bieden wij?

 • Begeleiding en ondersteuning in het opleidingsprogramma;
 • Een passend salaris en de opleiding wordt gefinancierd;
 • Uitgebreid aanbod van trainingen en complete opleidingen;
 • Deelname aan de welverdiende vrijdagmiddagborrels, bedrijfs- en teamuitjes;
 • Laptop en een mobiele telefoon die je ook privé kunt gebruiken;
 • Flexibele werktijden;
 • Werken met energieke collega’s in een hecht team;
 • 32,5 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Korting op je fitnessabonnement.

Solliciteren?

Ben jij enthousiast geworden om te starten met ons Sales Management Traineeship? Solliciteer dan direct en plan je gesprek in via onderstaand formulier! Vragen? Bel onze Head of People & Culture Jannika Uitslag, bereikbaar op 06-46479048.

Hierbij willen we benadrukken dat iedereen welkom is om bij ons te solliciteren.

Plan direct je gesprek

Denk je ons team te kunnen versterken? Twijfel dan niet en plan je sollicitatiegesprek in voor de functie Sales Management Traineeship.

Door te solliciteren geef ik aan het privacy statement gelezen te hebben.

Open sollicitatie

Denk jij dat je ons team kunt versterken? Overweeg dan een open sollicitatie!

  Open sollicitatie

Heb je vragen? Bel ons dan gerust op, (038) 33 10 540 of

  Neem contact op

Delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze vacature wilt delen.