Woman Giving Presentation
Terug naar overzicht

Sales Management Traineeship

Zie jij jezelf als toekomstige ondernemer? Beschik je over leiderschapskwaliteiten die je onderscheiden van anderen? En ben je daarnaast bereid om in jezelf te investeren om je ambities te bereiken? Maak dan kennis met Werkis / verder met werk!

Fulltime

Hbo

€2.400 - €3.000

Interesse in deze functie? Neem contact op met Chantal via 0620126013

Solliciteer direct

Wat kan je verwachten?

 • Begeleiding en ondersteuning in het opleidingsprogramma;
 • Een passend salaris en de opleiding wordt gefinancierd;
 • Uitgebreid aanbod van trainingen en complete opleidingen;
 • Deelname aan de welverdiende vrijdagmiddagborrels, bedrijfs- en teamuitjes;
 • Laptop en een mobiele telefoon die je ook privé kunt gebruiken;
 • Flexibele werktijden;
 • Werken met energieke collega’s in een hecht team;
 • 32,5 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Korting op je fitnessabonnement.

Wat vragen we?

 • Een afgeronde Master gericht op Management, Bedrijfskunde of Economie;
 • Een sterke ambitie om door te groeien naar een managementfunctie;
 • Een pragmatische werkhouding;
 • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • De drive om het beste uit jezelf te halen.

Over de vacature
Sales Management Traineeship

Heb je een vraag?
Onze recruiter helpt je graag.

Chantal werkis

Chantal Buiting

Recruiter

Onze organisatie groeit hard en is volop in beweging. Om onze stevige ambities en groei te realiseren zoeken wij de leiders van de toekomst. Het leiderschap binnen Werkis is te omschrijven als inspirerend, authentiek en verbindend. De mensen binnen ons bedrijf zijn de bepalende factor in het succes en hier ligt dan ook jouw grootste verantwoordelijkheid als toekomstig leider binnen onze organisatie.

Als Sales Management Trainee word je opgeleid voor een managementfunctie. Je leert onze organisatie en bedrijfscultuur kennen en ondertussen doe je gerichte praktijkervaring op in de richting van sales en management. Je laat zien snel grip te krijgen op de business en je neemt collega’s mee in jouw visie. Je bent eager in het behalen van resultaat en weet wat ervoor nodig is om dit structureel te realiseren.

Tijdens het traineeship verwachten wij van jou dat je jezelf sterk ontwikkelt in de praktijk en daarnaast een bijdrage levert aan een strategisch project voor onze organisatie. Afhankelijk van jouw persoonlijk interesses en ambities krijg je een project toegewezen. Voorbeelden van deze projecten zijn het (her)inrichten en optimaliseren van kernprocessen, het onderzoeken en ontwikkelen van nieuwe vormen van dienstverlening en/of markten en het ontwikkelen van een bedrijfsstrategie voor een nieuwe vestiging. In deze projecten krijg jij de kans om jouw visie op management en ondernemerschap te vertalen naar de praktijk!

Gedurende het traineeship volg je een uitgebreid en intensief opleidingsprogramma dat jou klaarstoomt voor een managementfunctie. Dit zijn opleidingen gericht op het ontwikkelen van je commerciële vaardigheden, managementvaardigheden, communicatieve vaardigheden en persoonlijk leiderschap. Daarnaast word je persoonlijk begeleid door één van onze directeuren.

Na dit traject heb jij de kennis en ervaring in huis om manager te worden van Werkis / verder met werk.

Groeimogelijkheden

Een van de belangrijkste doelstellingen van Werkis is het ontwikkelen van mensen. Het is onze passie om mensen te laten excelleren in wat zij doen. Hiermee dragen wij bij aan de verwezenlijking van dromen en ambities. Wij geloven dat ieder mens talenten heeft en het verdient om deze te ontwikkelen.

Become a professional

In de eerste fase van het Talent Development Program staat je ontwikkeling tot professional centraal. Door middel van een uitgebreid inwerk- en opleidingsprogramma wordt er geïnvesteerd in jouw ontwikkeling. Het doel van deze fase is om je te ontwikkelen tot succesvol Accountmanager of Accountspecialist. Een aantal mijlpalen in deze eerste fase zijn de vakopleiding tot Accountmanager, het doorlopen van het SEU-examen, de opleiding Expert in Sales en de training Authentiek Communiceren.


Follow your ambitions

In fase twee draait het om het kiezen van je eigen groeipad richting de toekomst. Waar liggen jouw talenten en ambities en wat wil je bereiken in je carrière? In deze fase bieden wij vier verschillende sporen aan; sales, management, HR specialisatie en label DDF People.

In dit spoor ontwikkel jij je verder in het sales vak. Je wordt getraind en opgeleid om op strategisch niveau succesvolle deals te maken. Je ontwikkelt visie op het vak en leert dit te vertalen naar de dagelijkse praktijk. Je hebt een voorbeeldrol richting nieuwe collega’s. In dit spoor ligt het perspectief om bijvoorbeeld Senior Accountmanager of Key Accountmanager te worden.

Executive Development Program

Jouw ambities reiken verder en je bent klaar om de volgende stap in je carrière te maken. In deze fase staan leerdoelen centraal als: omgaan met meer verantwoordelijkheden, visieontwikkeling binnen je vakgebied, beleid- en strategieontwikkeling en strategisch leiderschap. Afhankelijk van het spoor dat je in fase twee hebt gekozen word je verder opgeleid op executive niveau. In deze fase bieden wij de mogelijkheid om een Master of MBA te gaan doen, een programma bij Nyenrode te volgen en je horizon te verbreden door toonaangevende organisaties in binnen- en buitenland te bezoeken.

Wat zeggen jouw (toekomstige)collega’s

Elias Mendel Werkis

Elias Mendel, Vestigingsmanager

"Begin september 2020 ben ik bij Werkis begonnen als accountmanager in Zwolle. Al snel voelde ik mij welkom. De normen en waarden waar Werkis voor staan heersen daadwerkelijk in de organisatie, iets wat voor mij destijds een belangrijke reden was om te gaan solliciteren. Nu ik een aantal maanden verder ben kan ik zeggen dat ik helemaal op mijn plek zit. Ik ontwikkel me razendsnel en heb al mooie doelen kunnen realiseren. Het mooie aan mijn werk is dat ik dagelijks écht iets kan betekenen voor zowel opdrachtgevers als werkzoekenden. Het geeft mij een voldaan gevoel iets voor een werkzoekende te betekenen, de dankbaarheid die vervolgens wordt uitgesproken. Dat is waar je het voor doet! Binnen ons team hangt een enorm motiverende sfeer. We werken samen naar doelen toe en als deze behaald worden is er ruimte voor het vieren van onze successen. Daarnaast is er wekelijks de vrijdagmiddagborrel, waar onder het genot van een drankje de succesmomenten van afgelopen week worden besproken. Je merkt aan alles dat Werkis met je meedenkt en oprecht naar je luistert. Al snel wordt er gevraagd naar je ambities en wordt het gestimuleerd deze ambities uit te spreken. Dit is een van de vele redenen waarom ik mij zo thuis voel binnen Werkis!"
Solliciteer direct

Werken bij Werkis

Handshake festival werkis 1621

Verder met Werk(is)

Werken bij Werkis betekent werken met een hechte club collega's waar veel events mee worden ondernomen. Van welverdiende vrijdagmiddagborrels en teamuitjes tot sporttoernooien en de jaarlijkse Kick-off en citytrips met het hele bedrijf: we vieren samen onze successen en beleven unieke ervaringen.

Merel 9498

Ruimte voor ontwikkeling, groei en ondernemen

Werken bij Werkis is het beste uit jezelf kunnen halen en de vrijheid krijgen om je werk op je eigen manier in te richten. Wij bieden volop ruimte voor jouw eigen inbreng en om te ondernemen. Zo organiseren we continu inspiratiesessies, bedrijfsmeetings en trainingen om deze ruimte te stimuleren.

Groepsfoto

De cultuur

Wij werken vanuit de overtuiging dat we ons werk goed willen doen. We zijn betrokken en hebben oprechte interesse in collega’s, kandidaten en opdrachtgevers. Zo begroeten we al onze collega's iedere dag weer met een handdruk.

Werken bij Werkis

Blog Werk Accountmanager Werkoverleg

Je solliciteert

Wanneer jouw sollicitatie bij ons binnenkomt, bekijken we jouw cv zorgvuldig. Binnen twee weken weet je of we je uitnodigen op een kennismakingsgesprek.

Werkis Nov 7 20180077

Telefonisch contact

Om kennis te maken en ons eerste gesprek in te plannen nemen we telefonisch contact met je op. Mocht je nog vragen of twijfels over de vacature hebben, dan kan je deze direct aan ons stellen.

Werkis Nov 7 20180277

Eerste gesprek

Tijdens ons eerste gesprek op ons hoofdkantoor drinken we koffie, maken we kennis en zullen we dieper ingaan op jouw kwaliteiten en ambities. Natuurlijk vertellen we jou ook meer over onze organisatie en de inhoud van de functie.

Werkis Nov 7 20180318

Tweede gesprek

Het tweede gesprek waarbij we nog verder kennis zullen maken, zal plaatsvinden op de vestiging. Zo ontvang je een beeld van het team en werkomgeving.

Werkis Feb 2 2018 125

Het aanbod

Als we denken dat jij ons team kan versterken, doen we je graag een aanbod. We bespreken het salaris en de arbeidsvoorwaarden. Daarna start jouw avontuur bij Werkis!

Plan direct je gesprek

Denk je ons team te kunnen versterken? Twijfel dan niet en plan je sollicitatiegesprek invoor de functie Sales Management Traineeship.

Door te solliciteren geef ik aan het privacy statement gelezen te hebben.

Heb je een vraag?
Onze recruiter helpt je graag.

Chantal werkis

Chantal Buiting

Recruiter