Martial Arts Woman Posing
Terug naar overzicht

Regiomanager

Weet jij het beste in mensen naar boven te halen? Ben je iemand met een sterk analytisch vermogen en heb je een duidelijke visie op commercie? Wil je daarnaast een belangrijke bijdrage leveren in de persoonlijke ontwikkeling van collega’s? Lees dan snel verder!

Fulltime

Hbo - 

Wo

€3.000 - €3.600

Interesse in deze functie? Neem contact op met Cindy via 0682476815

Solliciteer direct

Wat kan je verwachten?

 • Een aanvangssalaris tussen de € 3.000 - € 3.600,- afhankelijk van relevante werkervaring;
 • Een leaseauto;
 • Laptop en een mobiele telefoon die je ook privé kunt gebruiken;
 • 32,5 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband;
 • Onbeperkte mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen;
 • Flexibele werktijden;
 • Veel teamuitjes, borrels en gezelligheid;
 • Korting op je fitnessabonnement.

Wat vragen we?

 • Je beschikt over minimaal een afgeronde hbo-opleiding en WO werk- en denkniveau;
 • Je hebt meerdere jaren ervaring in een managementfunctie;
 • Je hebt ervaring binnen de arbeidsbemiddeling of soortgelijke sector;
 • Je hebt ervaring met het voeren van commerciële (verkoop)gesprekken.

Over de vacature
Regiomanager

Heb je een vraag?
Onze recruiter helpt je graag.

5c27dc41 7efe 4539 b192 7aeb709773e1

Cindy Alferink

Recruiter

Als Regiomanager ben jij verantwoordelijk voor de (4 tot 6) vestigingen van Werkis binnen je gebied en ben je de direct leidinggevende van de vestigingsmanagers. De vestigingen houden zich bezig met het verlenen diensten op gebied van arbeidsbemiddeling en HR. Je doet alles wat nodig is om de vestigingen en de collega’s op de vestigingen zo goed mogelijk te faciliteren en ondersteunen in hun dagelijks werk. Je bepaalt de commerciële strategie voor je district in samenwerking met de vestigingsmanagers. Je bent een manager die de vestigingsmanagers coacht en motiveert om eigen verantwoordelijkheid te nemen. Je weet op welke momenten je er moet zijn en op welke momenten je ruimte moet geven. Dankzij je sterk empathisch vermogen heb je snel door welke vorm van leidinggeven het beste in mensen naar boven haalt. Daarnaast ben je kritisch en heb je snel door wat het beoogde resultaat in weg staat. Hierin ben je proactief en doelgericht, je weet wat je doet en durft hier acties op uit te zetten.

Eén van de doelstellingen van Werkis is het ontwikkelen van mensen. Als Districtsmanager speel je hier een belangrijke rol in. Je bent verantwoordelijk voor het talentmanagement binnen jouw gebied. Dit houdt in dat zicht hebt op alle collega’s die werkzaam zijn op de vestigingen en weet waar hun talenten liggen en wat hun ambities zijn. Die doe je door veel te sparren met hun direct leidinggevende, zelf gesprekken te voeren met de collega’s en continu mee te denken over de manier waarop je medewerkers kunt motiveren en binden. Dankzij je doortastendheid en goede gespreksvaardigheden kom je snel tot de essentie bij mensen en bouw je iedere dag aan waardevolle relaties.

In deze functie draag je ook zelf een actieve bijdrage aan de commercie. Je legt bezoeken af bij interessante prospects en bouwt relaties op met de bestaande klanten van de vestigingen. Je hebt duidelijk beeld bij het marktgebied waarin de vestigingen actief zijn en signaleert en creëert commerciële kansen. Aan tafel inventariseer je de behoefte van de prospects en weet je hen te overtuigen van de dienstverlening van Werkis. Je stelt samenwerkingsovereenkomsten op en voert prijsonderhandelingen. Je werkt toe naar duurzame relaties die je samen met de vestigingen uitbouwt.

Samen met het Commercieel Team van Werkis ben je eindverantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitrollen van het commercieel beleid. In dit teamverband zijn jullie constant bezig met het innoveren en optimaliseren van de commerciële activiteiten en creëren van een werkomgeving waarin mensen het beste uit zichzelf kunnen halen.

Groeimogelijkheden

Een van de belangrijkste doelstellingen van Werkis is het ontwikkelen van mensen. Het is onze passie om mensen te laten excelleren in wat zij doen. Hiermee dragen wij bij aan de verwezenlijking van dromen en ambities. Wij geloven dat ieder mens talenten heeft en het verdient om deze te ontwikkelen.

Become a professional

In de eerste fase van het Talent Development Program staat je ontwikkeling tot professional centraal. Door middel van een uitgebreid inwerk- en opleidingsprogramma wordt er geïnvesteerd in jouw ontwikkeling. Het doel van deze fase is om je te ontwikkelen tot succesvol Accountmanager of Accountspecialist. Een aantal mijlpalen in deze eerste fase zijn de vakopleiding tot Accountmanager, het doorlopen van het SEU-examen, de opleiding Expert in Sales en de training Authentiek Communiceren.

Follow your ambitions

In fase twee draait het om het kiezen van je eigen groeipad richting de toekomst. Waar liggen jouw talenten en ambities en wat wil je bereiken in je carrière? In deze fase bieden wij vier verschillende sporen aan; sales, management, HR specialisatie en label DDF People.

In dit spoor ontwikkel jij je verder in het sales vak. Je wordt getraind en opgeleid om op strategisch niveau succesvolle deals te maken. Je ontwikkelt visie op het vak en leert dit te vertalen naar de dagelijkse praktijk. Je hebt een voorbeeldrol richting nieuwe collega’s. In dit spoor ligt het perspectief om bijvoorbeeld Senior Accountmanager of Key Accountmanager te worden.

Executive Development Program

Jouw ambities reiken verder en je bent klaar om de volgende stap in je carrière te maken. In deze fase staan leerdoelen centraal als: omgaan met meer verantwoordelijkheden, visieontwikkeling binnen je vakgebied, beleid- en strategieontwikkeling en strategisch leiderschap. Afhankelijk van het spoor dat je in fase twee hebt gekozen word je verder opgeleid op executive niveau. In deze fase bieden wij de mogelijkheid om een Master of MBA te gaan doen, een programma bij Nyenrode te volgen en je horizon te verbreden door toonaangevende organisaties in binnen- en buitenland te bezoeken.

Wat zeggen jouw (toekomstige)collega’s

Solliciteer direct

Werken bij Werkis

Handshake festival werkis 1621

Verder met Werk(is)

Werken bij Werkis betekent werken met een hechte club collega's waar veel events mee worden ondernomen. Van welverdiende vrijdagmiddagborrels en teamuitjes tot sporttoernooien en de jaarlijkse Kick-off en citytrips met het hele bedrijf: we vieren samen onze successen en beleven unieke ervaringen.

Merel 9498

Ruimte voor ontwikkeling, groei en ondernemen

Werken bij Werkis is het beste uit jezelf kunnen halen en de vrijheid krijgen om je werk op je eigen manier in te richten. Wij bieden volop ruimte voor jouw eigen inbreng en om te ondernemen. Zo organiseren we continu inspiratiesessies, bedrijfsmeetings en trainingen om deze ruimte te stimuleren.

Groepsfoto

De cultuur

Wij werken vanuit de overtuiging dat we ons werk goed willen doen. We zijn betrokken en hebben oprechte interesse in collega’s, kandidaten en opdrachtgevers. Zo begroeten we al onze collega's iedere dag weer met een handdruk.

Werken bij Werkis

Blog Werk Accountmanager Werkoverleg

Je solliciteert

Wanneer jouw sollicitatie bij ons binnenkomt, bekijken we jouw cv zorgvuldig. Binnen twee weken weet je of we je uitnodigen op een kennismakingsgesprek.

Werkis Nov 7 20180077

Telefonisch contact

Om kennis te maken en ons eerste gesprek in te plannen nemen we telefonisch contact met je op. Mocht je nog vragen of twijfels over de vacature hebben, dan kan je deze direct aan ons stellen.

Werkis Nov 7 20180277

Eerste gesprek

Tijdens ons eerste gesprek op ons hoofdkantoor drinken we koffie, maken we kennis en zullen we dieper ingaan op jouw kwaliteiten en ambities. Natuurlijk vertellen we jou ook meer over onze organisatie en de inhoud van de functie.

Werkis Nov 7 20180318

Tweede gesprek

Het tweede gesprek waarbij we nog verder kennis zullen maken, zal plaatsvinden op de vestiging. Zo ontvang je een beeld van het team en werkomgeving.

Werkis Feb 2 2018 125

Het aanbod

Als we denken dat jij ons team kan versterken, doen we je graag een aanbod. We bespreken het salaris en de arbeidsvoorwaarden. Daarna start jouw avontuur bij Werkis!

Plan direct je gesprek

Denk je ons team te kunnen versterken? Twijfel dan niet en plan je sollicitatiegesprek invoor de functie Regiomanager.

Door te solliciteren geef ik aan het privacy statement gelezen te hebben.

Heb je een vraag?
Onze recruiter helpt je graag.

5c27dc41 7efe 4539 b192 7aeb709773e1

Cindy Alferink

Recruiter