Group Of People Standing Outside
Terug naar overzicht

(Junior) Online marketeer

Wil jij jezelf ontwikkelen en bijdragen aan de opbouw van een volwaardig marketingteam? Dan is deze vacature interessant voor jou.

Fulltime

Kampen

Hbo

€ 2.500 - € 3.000,-

Interesse in deze functie? Neem contact op met Chantal via 0620126013

Solliciteer direct

Wat kan je verwachten?

 • Een salaris tussen de € 2.550 - € 3.300,- afhankelijk van relevante werkervaring, waarin snelle stappen op de financiële ladder te maken zijn;
 • Investering in jouw ontwikkeling d.m.v. diverse trainingen en daarnaast een onbeperkt en op maat gemaakt studie-, trainings-, en coaching aanbod;
 • Focus op jouw carrièredoelen met diverse doorgroeimogelijkheden afgestemd op jouw persoonlijke ambities;
 • Vrijdagmiddagborrels, teamuitjes en Werkis brede activiteiten zoals de Kick-off en een weekend weg;
 • Veel vrijheid voor eigen inbreng;
 • Laptop en een mobiele telefoon, die je ook privé kunt gebruiken;
 • Focus op vitaliteit en well-being met maar liefst 32,5 vakantiedagen per jaar;
 • Daarnaast sporten we samen, nemen we deel aan diverse sporttoernooien en ontvang je korting op je fitnessabonnement;

Wat vragen we?

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Drive om het beste uit jezelf en anderen te halen;
 • Nieuwsgierigheid, betrokken en een proactieve houding;
 • (Enige) ervaring in online marketing
 • 32-40 uur beschikbaarheid.
 • Analytisch en resultaatgericht

Over de vacature
(Junior) Online marketeer

Heb je een vraag?
Onze recruiter helpt je graag.

Chantal werkis

Chantal Buiting

Recruiter

Op dit moment worden veel marketing werkzaamheden uitbesteed aan externe partijen, maar met jouw input streven we ernaar om deze verantwoordelijkheden intern op te pakken. Omdat we onze marketingafdeling aan het opbouwen zijn kan de functie aangepast worden op jouw kwaliteiten en interesses. Hierbij kan je denken aan taken zoals SEO, SEA, CRO, Social Media Advertising en Job Boards Advertising.

Je zal binnen deze functie verantwoordelijk zijn voor het analyseren van marketingactiviteiten, het rapporteren van resultaten en het implementeren van verbeteringen. We hechten veel waarde aan concrete data en weloverwogen beslissingen, je krijgt daarom de ruimte en tijd om dit te onderzoeken. Daarnaast krijg je veel tijd om nieuwe mogelijkheden te onderzoeken en te testen.

Wat maakt deze rol bijzonder? Jij krijgt de kans om een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van onze marketingafdeling. Wij geven jou de autonomie om te beslissen welke marketingstrategieën, taken en activiteiten we moeten implementeren om onze zichtbaarheid te vergroten en het resultaat hiervan. Jouw inbreng is van grote invloed op de koers die we willen varen.

Als Online Marketeer krijg je niet alleen de mogelijkheid om je eigen stempel te drukken op de afdeling, maar ook om je professioneel te ontwikkelen in een dynamische en groeiende omgeving. Ben jij klaar voor deze uitdaging?

Enthousiast geworden? Solliciteer direct!

Ben jij klaar om een kickstart te geven aan jouw carrière in een gezellige en gedreven omgeving waar geen seconde hetzelfde is? Dan maken we graag kennis met jou. Solliciteer direct door op de solliciteerknop te drukken!

Over Werkis

Werkis is een erkende intermediair van arbeid. Werken bij Werkis is elke dag het beste uit jezelf halen en getriggerd worden door je collega’s. Wij onderscheiden ons door te werken vanuit onze overtuiging dat we ons werk goed willen doen. We hebben oprechte interesse in collega’s, kandidaten en opdrachtgevers.

Werken bij Werkis is werken met passie, af en toe de tijd vergeten en de puntjes op de i zetten. Bij ons krijg je de vrijheid om je werk op je eigen manier in te richten. Wij bieden ruimte voor jouw eigen inbreng en ruimte om te ondernemen.

Wij geloven in groei, ontwikkeling en het vieren van successen. Samen gaan we voor 'Verder met werk'!

Groeimogelijkheden

Een van de belangrijkste doelstellingen van Werkis is het ontwikkelen van mensen. Wij geloven dat ieder mens talenten heeft en het verdient om deze te ontwikkelen. Het is dan ook onze passie om mensen te laten excelleren in wat zij doen. Hiermee dragen wij bij aan de verwezenlijking van dromen en ambities. Hiervoor hebben wij een Talent Development Program ontwikkelt dat bestaat uit de volgende stappen:

Become a professional

Op basis van je ambities en interesses maken we een persoonlijk opleidingsplan. Dit kan bestaan uit cursussen, opleidingen of inhoudelijke sessies met specialisten. Jouw ontwikkeling staat hierin centraal.

Follow your ambitions

Na je persoonlijke opleidingstraject kijken we samen welke (mogelijke) vervolgstap jij zou willen maken. Dit kan een vervolgstap binnen het marketingteam zijn, maar bijv. ook een vervolgstap als marketingmanager.


Label DDF People

Liggen jouw persoonlijke ambities uiteindelijk niet bij Werkis, dan is het mogelijk om bij één van de andere labels je carrière te vervolgen. Ieder label hanteert haar eigen toelatingseisen en opleidingsprogramma’s.


Solliciteer direct

Werken bij Werkis

Handshake festival werkis 1621

Verder met Werk(is)

Werken bij Werkis betekent werken met een hechte club collega's waar veel events mee worden ondernomen. Van welverdiende vrijdagmiddagborrels en teamuitjes tot sporttoernooien en de jaarlijkse Kick-off en citytrips met het hele bedrijf: we vieren samen onze successen en beleven unieke ervaringen.

Merel 9498

Ruimte voor ontwikkeling, groei en ondernemen

Werken bij Werkis is het beste uit jezelf kunnen halen en de vrijheid krijgen om je werk op je eigen manier in te richten. Wij bieden volop ruimte voor jouw eigen inbreng en om te ondernemen. Zo organiseren we continu inspiratiesessies, bedrijfsmeetings en trainingen om deze ruimte te stimuleren.

Groepsfoto

De cultuur

Wij werken vanuit de overtuiging dat we ons werk goed willen doen. We zijn betrokken en hebben oprechte interesse in collega’s, kandidaten en opdrachtgevers. Zo begroeten we al onze collega's iedere dag weer met een handdruk.

Werken bij Werkis

Blog Werk Accountmanager Werkoverleg

Je solliciteert

Wanneer jouw sollicitatie bij ons binnenkomt, bekijken we jouw cv zorgvuldig. Binnen twee weken weet je of we je uitnodigen op een kennismakingsgesprek.

Werkis Nov 7 20180077

Telefonisch contact

Om kennis te maken en ons eerste gesprek in te plannen nemen we telefonisch contact met je op. Mocht je nog vragen of twijfels over de vacature hebben, dan kan je deze direct aan ons stellen.

Werkis Nov 7 20180277

Eerste gesprek

Tijdens ons eerste gesprek op ons hoofdkantoor drinken we koffie, maken we kennis en zullen we dieper ingaan op jouw kwaliteiten en ambities. Natuurlijk vertellen we jou ook meer over onze organisatie en de inhoud van de functie.

Werkis Nov 7 20180318

Tweede gesprek

Het tweede gesprek waarbij we nog verder kennis zullen maken, zal plaatsvinden op de vestiging. Zo ontvang je een beeld van het team en werkomgeving.

Werkis Feb 2 2018 125

Het aanbod

Als we denken dat jij ons team kan versterken, doen we je graag een aanbod. We bespreken het salaris en de arbeidsvoorwaarden. Daarna start jouw avontuur bij Werkis!

Plan direct je gesprek

Denk je ons team te kunnen versterken? Twijfel dan niet en plan je sollicitatiegesprek invoor de functie (Junior) Online marketeer.

Door te solliciteren geef ik aan het privacy statement gelezen te hebben.

Heb je een vraag?
Onze recruiter helpt je graag.

Chantal werkis

Chantal Buiting

Recruiter