Falling Light Bulbs
Terug naar overzicht

Accountspecialist Almere

Werkis biedt jou een werkplek waarin je in een mensgerichte omgeving jezelf verder kunt ontwikkelen en iedere dag samen met jouw collega’s gaat voor succes. Hier kun jij je persoonlijke ambities verwezenlijken en word je continue uitgedaagd! Is dit de plek waar jij naar op zoek bent? Maak dan kennis met Werkis!

Fulltime

Almere

Hbo

€ 2.200 - € 2.600,-

Interesse in deze functie? Neem contact op met Cindy via 0682476815

Solliciteer direct

Wat kan je verwachten?

 • Een passend salaris tussen de € 2.200 - € 2.600,- afhankelijk van relevante werkervaring;
 • Deelname aan de welverdiende vrijdagmiddagborrels, teamuitjes en Werkis brede activiteiten;
 • Laptop en een mobiele telefoon die je ook privé kunt gebruiken;
 • 32,5 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband;
 • Uitzicht op een Werkis auto;
 • Flexibele werktijden;
 • Korting op je fitnessabonnement.

Wat vragen we?

 • Afgeronde HBO opleiding;
 • Drive om het beste uit jezelf te halen;
 • Authentiek, empathisch en overtuigend;
 • Lef en een sterke visie.

Over de vacature
Accountspecialist Almere

Heb je een vraag?
Onze recruiter helpt je graag.

5c27dc41 7efe 4539 b192 7aeb709773e1

Cindy Alferink

Recruiter

Werkis is een erkende intermediair op het gebied van arbeid. Wij geloven dat elk mens het verdient om werk te doen dat bij hem past. En dat is waar jij als collega van Werkis een belangrijke bijdrage aan levert. Als Accountspecialist ga je aan de slag op één van onze vestigingen en kom je terecht in een team van young professionals dat, net als jij, gaat voor het beste resultaat!

Als Accountspecialist draag jij bij aan dit resultaat door zakelijke relaties te onderhouden. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van de HR-dienstverlening bij onze bestaande klanten en fungeert in het gehele proces als aanspreekpunt. Je streeft hierbij naar maximale klanttevredenheid en zoekt altijd naar mogelijkheden om de dienstverlening verder te optimaliseren en uit te bouwen. Met jouw persoonlijke aanpak en uitstekende gespreksvaardigheden ben jij de sparring- en adviespartner voor jouw opdrachtgever. Dankzij ons uitgebreide opleidingsprogramma worden jouw vaardigheden optimaal ontwikkeld en ben jij al binnen enkele weken in staat mooie resultaten te behalen.

Daarnaast houd je je continu bezig met de werving en selectie van de flexkrachten. Jij haalt je voldoening uit het leggen van contacten met kandidaten en ze te binden aan jou en de organisatie. Middels jouw oprechte interesse breng jij de kwaliteiten en ambities van de kandidaten in kaart, welke je vervolgens matcht met de behoeftes van de opdrachtgever. Niets mooier dan een succesvolle verbinding! Met jouw organisatorische talenten heb jij na een succesvolle match de administratieve afwikkeling al snel gereed.

Je krijgt de ruimte om je functie op jouw eigen manier invulling te geven, maar zoekt hierin wel altijd de samenwerking met je collega’s. Jij haalt dan ook de meeste voldoening uit samen successen behalen en jezelf ontwikkelen.

Bij Werkis krijg je de kans om een kickstart te geven aan je carrière. Wij staan voor persoonlijke ontwikkeling en stimuleren dit op veel verschillende manieren. In de functie van Accountspecialist bieden wij jou een breed opleidingsprogramma aan. Er veel ruimte om door te groeien richting sales, management of een specialistische functie (denk aan loopbaancoach of inhouse consultant). Ook krijg je een prachtige werkplek aangeboden en kom je terecht in een jong, open, enthousiast en betrokken team!

Groeimogelijkheden

Een van de belangrijkste doelstellingen van Werkis is het ontwikkelen van mensen. Het is onze passie om mensen te laten excelleren in wat zij doen. Hiermee dragen wij bij aan de verwezenlijking van dromen en ambities. Wij geloven dat ieder mens talenten heeft en het verdient om deze te ontwikkelen.

Become a professional

In de eerste fase van het Talent Development Program staat je ontwikkeling tot professional centraal. Door middel van een uitgebreid inwerk- en opleidingsprogramma wordt er geïnvesteerd in jouw ontwikkeling. Het doel van deze fase is om je te ontwikkelen tot succesvol Accountmanager. Een aantal mijlpalen in deze eerste fase zijn de vakopleiding tot Accountmanager, het doorlopen van het SEU-examen, de opleiding Expert in Sales en de training Authentiek Communiceren.

Follow your ambitions

In fase twee draait het om het kiezen van je eigen groeipad richting de toekomst. Waar liggen jouw talenten en ambities en wat wil je bereiken in je carrière? In deze fase bieden wij drie verschillende sporen aan; sales, management en label DDF People.

Sales
In dit spoor ontwikkel jij je verder in het sales vak. Je wordt getraind en opgeleid om op strategisch niveau succesvolle deals te maken. Je ontwikkelt visie op het vak en leert dit te vertalen naar de dagelijkse praktijk. Je hebt een voorbeeldrol richting nieuwe collega’s. In dit spoor ligt het perspectief om bijvoorbeeld Senior Accountmanager of Key Accountmanager te worden.

Management
In dit spoor ontwikkel jij je managementvaardigheden en staat leiderschap centraal. Bij de start van dit spoor doorloop je een selectie-en ontwikkelassessment die uitwijst of je beschikt over de benodigde competenties voor een managementpositie binnen de organisatie. In het vervolg van het spoor staan thema’s als people management, talentontwikkeling en (persoonlijk) leiderschap centraal. In dit spoor ligt het perspectief om bijvoorbeeld Vestigingsmanager of Districtmanager te worden.

Label DDF People

Liggen jouw persoonlijke ambities niet bij Werkis, dan is het mogelijk om bij één van de andere labels je carrière te vervolgen. Ieder label hanteert haar eigen toelatingseisen en opleidingsprogramma’s.


Executive Development Program

Jouw ambities reiken verder en je bent klaar om de volgende stap in je carrière te maken. In deze fase staan leerdoelen centraal als: omgaan met meer verantwoordelijkheden, visieontwikkeling binnen je vakgebied, beleid- en strategieontwikkeling en strategisch leiderschap. Afhankelijk van het spoor dat je in fase twee hebt gekozen word je verder opgeleid op executive niveau. In deze fase bieden wij de mogelijkheid om een Master of MBA te gaan doen, een programma bij Nyenrode te volgen en je horizon te verbreden door toonaangevende organisaties in binnen- en buitenland te bezoeken.

Wat zeggen jouw (toekomstige)collega’s?

Werkis wesselvandijk kopiëren

Wessel van Dijk, Commercieel Directeur

"In 2014 startte ik mijn carrière bij Werkis als accountmanager op de vestiging in Kampen. Dit bleek een goede match. Na diverse trainings- en opleidingstrajecten kreeg ik na twee jaar de kans om eindverantwoordelijk te worden voor de aansturing en ontwikkeling van het team en de vestiging in Kampen. Kort daarop volgde de mogelijkheid hiernaast nog een extra vestiging aan te sturen onder de Werkis vlag bij PEC Zwolle Werkt, dit in de rol van senior vestigingsmanager. Hierbij was ik verantwoordelijk voor het aansturen en coördineren van werkzaamheden, ontwikkelen van de vestigingsmedewerkers, new business genereren en in stand houden en optimaliseren van bestaande klantrelaties. Met de groei van Werkis ontstonden er mooie samenwerkingen met opdrachtgevers van een andere orde van grootte, waarmee de wens naar Key Accountmanagement ontstond, mijn huidige functie binnen Werkis. Als Key accountmanager ben ik verantwoordelijk voor het onderhouden, uitbouwen en initiëren van nieuwe samenwerkingen met bedrijven waarbij een grote behoefte kan worden voorzien in het totale dienstenpakket van Werkis en/of DDF people. Grote klanten moet je koesteren. Het behoud ervan is cruciaal, daarom werk ik met collega`s toegewijd voor deze klanten. Bij Werkis willen we onderscheid maken in kwaliteit van dienstverlening. Ik werk elke dag weer aan de klantrelatie met als doel dat er continu op maat wordt geleverd zodat de opdrachtgever de doelen behaald die het heeft gesteld. Daar krijg ik energie van! Werkis heeft mij de mogelijkheid geboden om mijzelf te ontwikkelen en om door te groeien. Werkis investeert in mijn persoonlijke ontwikkeling. Vanaf de eerste dag volg je diverse kennis- en vaardigheidstrainingen. Daarbij heb ik naast mijn werk vanuit Werkis een Post HBO en studie aan Nyenrode Business Universiteit kunnen volgen. Daarnaast kent Werkis mijn ambities, wat actief bijdraagt aan het richting geven van mijn toekomst. Zo ben ik anderhalf jaar geleden mede-eigenaar geworden van Werkis, iets waar ik ontzettend trots op ben en wat mij veel energie geeft om een bijdrage te leveren aan de verdere groei van Werkis met alle collega's."
Solliciteer direct

Werken bij Werkis

Handshake festival werkis 1621

Verder met Werk(is)

Werken bij Werkis betekent werken met een hechte club collega's waar veel events mee worden ondernomen. Van welverdiende vrijdagmiddagborrels en teamuitjes tot sporttoernooien en de jaarlijkse Kick-off en citytrips met het hele bedrijf: we vieren samen onze successen en beleven unieke ervaringen.

Merel 9498

Ruimte voor ontwikkeling, groei en ondernemen

Werken bij Werkis is het beste uit jezelf kunnen halen en de vrijheid krijgen om je werk op je eigen manier in te richten. Wij bieden volop ruimte voor jouw eigen inbreng en om te ondernemen. Zo organiseren we continu inspiratiesessies, bedrijfsmeetings en trainingen om deze ruimte te stimuleren.

Groepsfoto

De cultuur

Wij werken vanuit de overtuiging dat we ons werk goed willen doen. We zijn betrokken en hebben oprechte interesse in collega’s, kandidaten en opdrachtgevers. Zo begroeten we al onze collega's iedere dag weer met een handdruk.

Werken bij Werkis

Blog Werk Accountmanager Werkoverleg

Je solliciteert

Wanneer jouw sollicitatie bij ons binnenkomt, bekijken we jouw cv zorgvuldig. Binnen twee weken weet je of we je uitnodigen op een kennismakingsgesprek.

Werkis Nov 7 20180077

Telefonisch contact

Om kennis te maken en ons eerste gesprek in te plannen nemen we telefonisch contact met je op. Mocht je nog vragen of twijfels over de vacature hebben, dan kan je deze direct aan ons stellen.

Werkis Nov 7 20180277

Eerste gesprek

Tijdens ons eerste gesprek op ons hoofdkantoor drinken we koffie, maken we kennis en zullen we dieper ingaan op jouw kwaliteiten en ambities. Natuurlijk vertellen we jou ook meer over onze organisatie en de inhoud van de functie.

Werkis Nov 7 20180318

Tweede gesprek

Het tweede gesprek waarbij we nog verder kennis zullen maken, zal plaatsvinden op de vestiging. Zo ontvang je een beeld van het team en werkomgeving.

Werkis Feb 2 2018 125

Het aanbod

Als we denken dat jij ons team kan versterken, doen we je graag een aanbod. We bespreken het salaris en de arbeidsvoorwaarden. Daarna start jouw avontuur bij Werkis!

Plan direct je gesprek

Denk je ons team te kunnen versterken? Twijfel dan niet en plan je sollicitatiegesprek invoor de functie Accountspecialist Almere.

Door te solliciteren geef ik aan het privacy statement gelezen te hebben.

Heb je een vraag?
Onze recruiter helpt je graag.

5c27dc41 7efe 4539 b192 7aeb709773e1

Cindy Alferink

Recruiter