Werkis Logo
 

Accountmanager

Fulltime | HBO | Kampen / Zwolle / Genemuiden / Harderwijk / Emmeloord / Lelystad / Almere

Accountmanager bij Werkis / verder met werk

Werkis biedt jou een werkplek waarin je in een mensgerichte omgeving jezelf kunt ontwikkelen en iedere dag samen met jouw collega’s gaat voor succes. Hier kun jij je persoonlijke ambities verwezenlijken en word je continue uitgedaagd! Is dit de plek waar jij naar op zoek bent? Maak dan kennis met Werkis!

Werkis is een erkende intermediair op het gebied van arbeid. Wij geloven dat elk mens het verdient om werk te doen dat bij hem past. En dat is waar jij als collega van Werkis een belangrijke bijdrage aan levert. Als Accountmanager ga je aan de slag op één van onze vestigingen en kom je terecht in een team van young professionals dat, net als jij, gaat voor het beste resultaat!

Jij draagt bij aan dit resultaat door nieuwe, zakelijke relaties te creëren en te onderhouden. Werkis biedt haar klanten een uitgebreid pakket HR-diensten en arbeidsbemiddelingsdiensten aan. Als Accountmanager is het jouw taak om deze dienstverlening onder de aandacht te brengen en de prospects te overtuigen van de meerwaarde hiervan. Jij bent van nature iemand die kansen ziet en hier op een authentieke manier op in weet te spelen. Je beschikt over goede gespreksvaardigheden en een gezonde dosis lef! Dankzij ons uitgebreide opleidingsprogramma worden jouw commerciële vaardigheden optimaal ontwikkeld en ben jij al binnen enkele weken in staat je eerste successen te behalen.

Als Accountmanager heb je een vrije en verantwoordelijke functie waarin je veel op bezoek gaat bij bedrijven. Je krijgt de ruimte om je functie op jouw eigen manier invulling te geven, maar zoekt hierin wel altijd de samenwerking met je collega’s. Jij haalt de meeste voldoening uit samen successen behalen en jezelf ontwikkelen.

  Solliciteer direct

Bij Werkis krijg je de kans om een kickstart te geven aan je carrière. Wij staan voor persoonlijke ontwikkeling en stimuleren dit op veel verschillende manieren. In de functie van Accountmanager bieden wij jou een breed opleidingsprogramma aan. Er veel ruimte om door te groeien richting sales, management of een specialistische functie (denk aan marketing en communicatie, HRM, Flexpertise). Ook krijg je een prachtige werkplek aangeboden en kom je terecht in een jong, open, enthousiast en betrokken team!

Daarnaast bieden we jou:

 • Een passend salaris tussen de € 2.200 - € 2.600,- afhankelijk van relevante werkervaring;
 • Deelname aan de welverdiende vrijdagmiddagborrels, teamuitjes en Werkis brede activiteiten;
 • Laptop en een mobiele telefoon die je ook privé kunt gebruiken;
 • 32,5 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband;
 • Uitzicht op een Werkis auto;
 • Flexibele werktijden;
 • Korting op je fitnessabonnement.

Wie ben jij?

Jij bent een winnaar! Je handelt proactief en bent oprecht geïnteresseerd. Je neemt de tijd voor de ander en weet mensen aan je te binden. Je gaat voor het beste resultaat en bent een enthousiaste teamplayer. Je bent ondernemend en ambitieus. De woorden positief kritisch en resultaatgericht passen perfect bij jou.

Wat vragen wij?

 • Afgeronde HBO opleiding;
 • Commercieel en de drive om het beste uit jezelf te halen;
 • Authentiek, empathisch en overtuigend;
 • Lef en een sterke visie.
  Solliciteer direct

Solliciteren?

Zie jij jezelf werken als Accountmanager bij Werkis? Dan maken we graag kennis met jou. Solliciteer door middels onderstaand formulier je cv naar ons op te sturen. Heb je vragen? Neem dan contact op met onze Corporate Recruiter Cindy Alferink via 06-82476815 of calferink@ddfpeople.nl.

Hierbij willen we benadrukken dat iedereen welkom is om bij ons te solliciteren.

Door te solliciteren geef ik aan het privacy statement gelezen te hebben.

Open sollicitatie

Denk jij dat je ons team kunt versterken? Overweeg dan een open sollicitatie!

  Open sollicitatie

Heb je vragen? Bel ons dan gerust op, (038) 33 10 540 of

  Neem contact op

Delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze vacature wilt delen.