Werkis Vestigingsmanager

Vestigingsmanager

Vakgebied

Recruitment

Salaris

€3.000 - €4.000,-

Uren per week

40 uur

Opleiding

Hbo

Wat wij bieden

 • Een aanvangssalaris tussen de € 3.000 - € 4.000,- afhankelijk van relevante werkervaring;
 • Een leaseauto;
 • Maatwerk inwerktraject, onbeperkte trainingen en opleidingen;
 • Interne doorgroeimogelijkheden zoals het opstarten van een nieuwe vestiging;
 • Laptop en een mobiele telefoon die je ook privé kunt gebruiken;
 • 32,5 vakantiedagen, flexibele werktijden;
 • Teamuitjes, borrels, activiteiten met hecht team;
 • Korting op je fitness abonnement

Wat wij vragen

 • Afgeronde HBO/WO opleiding;
 • Ervaring binnen de arbeidsbemiddeling of soortgelijke sector;
 • Commercieel en de drive om het beste uit jezelf te halen;
 • Authenticiteit, empathie en overtuigingskracht;
 • Lef en een sterke visie

Over de vacature

Als Vestigingsmanager bij Werkis / verder met werk ben jij de kartrekker van jouw vestiging. Jij zorgt ervoor dat je een hecht team om je heen hebt staan waarmee je samenbouwt aan de toekomst van de vestiging. Eén van de doelstellingen van Werkis is het ontwikkelen van mensen. Als Vestigingsmanager speel je hier een belangrijke rol in. Dankzij je sterk empathisch vermogen weet jij goed aan te voelen wat iedereen in je team nodig heeft en hoe jij die persoonlijke groei bij mensen kunt stimuleren. Je bent een people manager die voldoening haalt uit het aangaan van oprechte relaties met collega’s. In het team stuur je op kwaliteit: je stelt samen met het team ambitieuze doelstellingen op en weet iedereen te inspireren en te motiveren om te gaan voor het hoogst haalbare.

Daarnaast bepaal je samen met de Regiomanager, waar je nauw mee samen werkt, de commerciële strategie voor jouw vestiging. Met jouw kritische en analytische blik heb jij snel door hoe je het beoogde resultaat kunt behalen en hoe je mogelijke hindernissen op de weg daarnaar toe kunt overwinnen. Om de groei van de vestiging te realiseren werk je mee in het commerciële proces door het binnenhalen van new business. Jij hebt de vaardigheden in huis om potentiële opdrachtgevers te overtuigen van de dienstverlening van Werkis. Samen met je team weet je klantrelaties optimaal te bedienen en uit te bouwen. Je overziet de processen en signaleert de kansen voor jouw vestiging. Hierin ben je een voorbeeld voor je collega’s en weet je hen te inspireren in hun werk.

Bij Werkis krijg je de kans om heel gericht richting te geven aan je ambities. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en ook de ruimte om de functie op jouw manier invulling te geven. Middels een uitgebreid trainingstraject en nauw contact met de Regiomanager word je hierin optimaal gefaciliteerd en klaargestoomd voor deze functie, waarin je stevige managementervaring opdoet.

Wat maakt jou de ultieme vestigingsmanager?

Jij wilt samen met je team ergens aan bouwen en hier een bepalende rol in spelen. Je bent in staat mensen in beweging te krijgen en ze op coachende wijze te ontwikkelen in hun werk. Je bent daadkrachtig, ambitieus en voelt je verantwoordelijk. Je bent een echte teamspeler die altijd zoekt naar kansen!

Groeimogelijkheden

Een van de belangrijkste doelstellingen van Werkis is het ontwikkelen van mensen. Het is onze passie om mensen te laten excelleren in wat zij doen. Hiermee dragen wij bij aan de verwezenlijking van dromen en ambities. Wij geloven dat ieder mens talenten heeft en het verdient om deze te ontwikkelen.

De eerste fase van het Talent Development Program staat in het teken van het leren kennen van de organisatie en je collega's.  Je krijgt verschillende interne en externe trainingen, zodat jij snel over de juiste kennis en skills beschikt om je vak als specialist uit te oefenen. Je gaat aan de slag op één van onze vestigingen en komt terecht in een gezellig en betrokken team. Samen met dit team werk je aan de doelen van de vestiging en ben je daarnaast dagelijks bezig met je eigen ontwikkeling. In de gesprekken met je vestigingsmanager staan jouw ambities centraal en krijg je alle mogelijkheden om deze te verwezenlijken. Je bouwt vanaf dag één aan je netwerk, komt bij de mooiste bedrijven over de vloer en leert heel veel leuke mensen kennen.

Er is continu focus en ruimte om jezelf veder uit te dagen. Zodra jij je functie eigen hebt gemaakt gaan wij samen met jou kijken naar vervolgstappen. Dit kan zowel een stap omhoog als stap opzij zijn. Denk aan een nevenfunctie zoals customer data analist of een stap verder in de richting van sales (Key accountmanager), management (Vestigingsmanager/Regiomanager), het opzetten van je eigen vestiging of richting een specialistische functie. Met de groei en ontwikkeling van Werkis Met de groei en ontwikkeling van Werkis ontstaan er ook nieuwe kansen, zo verruilde Charlotte in het verleden haar baan van Accountmanager naar vestigingsmanager, waar ze op dit moment zelfs is doorgegroeid tot Regiomanager.

In deze fase staan leerdoelen centraal als: omgaan met meer verantwoordelijkheden, visieontwikkeling binnen je vakgebied, beleid- en strategieontwikkeling en strategisch leiderschap. Afhankelijk van het spoor dat je in fase twee hebt gekozen word je verder opgeleid op executive niveau. In deze fase bieden wij de mogelijkheid om een Master of MBA te gaan doen, een programma bij Nyenrode te volgen en je horizon te verbreden door toonaangevende organisaties in binnen- en buitenland te bezoeken.

Wat ga je doen?

*De werkverdeling staat niet vast. De inhoud bepalen we samen op basis van jouw interesses.

Deel deze vacature

Onze mensen, onze cultuur

Werkis Handshake festival Bus

Team van vrienden

Werkis Rally Jelte

Proactief en behulpzaam

Werkis Kerstmarkt

Successen vieren
 

Werkis Kickoff Celine

Het draait om mensen

Werkis Padeltoernooi Luc

Work hard, play hard

Collega’s aan het woord

Werkis Inez Hoorn

Inez Hoorn
Teamlead Backoffice

"Bij Werkis wordt persoonlijke groei gestimuleerd. Van accountmanager naar teamlead backoffice dankzij open communicatie. De ondersteunende cultuur bevordert leren; elke dag investeer ik energie in mijn ontwikkeling. En we hebben leuke uitjes met collega's!"

Werkis Celine Mones

Celine Mones
Flexspecialist

"Bij Werkis investeren ze echt in mensen, met een focus op passend werk voor iedereen. Persoonlijke groei wordt actief gestimuleerd met trainingen en feedback. Fouten maken wordt gezien als een leerkans. Werkis toont oprechte interesse in mij en biedt altijd ruimte voor een goed gesprek!"

Werkis Senna Chaturi

Senna Chaturi
Junior Recruiter

"Bij Werkis waardeer ik de gezellige sfeer en het helpen van mensen aan werk, wat me veel voldoening geeft. In ruim een jaar ben ik enorm gegroeid, zowel persoonlijk als professioneel. Ik raad anderen zeker aan deze uitdaging aan te gaan. De betrokkenheid van iedereen maakt Werkis uniek."

Werkis Denise Horst

Denise Horst
Junior Recruiter

"Bij Werkis vind je ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en uitdaging! Als Junior Recruiter in Meppel krijg ik begeleiding en wordt er gekeken naar mijn ambities. Motivatie halen we uit elkaar; we brainstormen, wisselen ideeën uit en organiseren gezellige activiteiten en borrels. Mijn zoektocht is geslaagd bij Werkis!"

Werkis Lobke Makkink

Lobke Makkink
Junior Accountmanager

"Bij Werkis waardeer ik de focus op persoonlijke groei en ontwikkeling. Je wordt gezien en gehoord vanaf het begin, met ruimte voor je ambities. Als Junior Accountmanager stap ik dagelijks buiten mijn comfortzone. Succes wordt gevierd met uitjes, borrels en inspirerende sessies. De gezellige sfeer maakt Werkis de ideale start van je carrière."

Werkis Azra Tulic

Azra Tulic
Accountmanager

"Bij Werkis waardeer ik de oprechte interesse en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Ik begon als junior recruiter tijdens mijn International Business studie en kon na afstuderen direct aan de slag als accountmanager. Werkis kijkt echt naar jou als persoon en je achtergrond, wat het uniek maakt."

Werkis Joelle Jonker

Joëlle Jonker
Accountmanager

"Bij Werkis vond ik een uitdagende baan die ik naast mijn studie kon vervullen. Als junior accountmanager zonder ervaring, maar dankzij het vertrouwen van collega's, ben ik snel gegroeid. De betrokkenheid, samenwerking en talrijke ontwikkelingskansen maken Werkis voor mij echt bijzonder en inspirerend."

Werkis Elias Mendel

Elias Mendel
Accountmanager

"Drie jaar geleden startte ik na mijn HBO-studie bij Werkis. De autonomie en vrijheid als accountmanager, samen met de focus op persoonlijke ontwikkeling, hebben mij geholpen om stappen te zetten naar vestigingsmanager en senior accountmanager. Met veel plezier werk ik hier al jaren en kan het iedereen aanraden."

Werkis Eline Prins

Eline Prins
Vestigingsmanager

"Bij Werkis kan ik volledig mezelf zijn. Het vertrouwen en de vrijheid om mijn werk op mijn eigen manier te doen, zijn onschatbaar. Initiatief wordt niet alleen gewaardeerd, maar ook beloond. Binnen 2 jaar maakte ik de stap naar vestigingsmanager. Werkis denkt actief mee om het beste uit mijn carrière te halen."

Werkis Frank van Leeuwen

Frank van Leeuwen
Vestigingsmanager

"Ik begon als aankomend vestigingsmanager, waar ik het waardeer om mensen blij te maken met een baan en het contact met opdrachtgevers, waar we echt iets voor elkaar betekenen. Als vestigingsmanager geniet ik van de vrijheid om een 'eigen' vestiging te creëren."

Werkis Robin Slaman

Robin Slaman
Vestigingsmanager

"Ik waardeer Werkis omdat ze echt kijken naar wie je bent, zowel professioneel als persoonlijk. Trots op de groei die ik heb doorgemaakt van accountmanager naar vestigingsmanager! Elke dag geniet ik ervan om kandidaten aan een passende baan te helpen en bij te dragen aan hun succes."

Werkis Matthijs Schinkel

Matthijs Schinkel
Vestigingsmanager

"Bij Werkis sta ik voor het ondersteunen van mensen bij het vinden van een mooie baan en geschikt personeel. Een dankbare rol waarbij je echt een verschil kunt maken. Werkis staat bekend om de continue ondersteuning en focus op ontwikkeling. Sinds 2011 heb ik diverse functies bekleed en waardevolle trainingen gevolgd."

Werkis Charlotte Strengholt

Charlotte Strengholt
Regiomanager

"In Werkis ervaar ik zowel persoonlijke als professionele uitdagingen. De dynamiek houdt het spannend. Van accountmanager naar vestigings- en regiomanager, met veel groeikansen zoals Sales Leadership. De cultuur draait om verwachtingen overtreffen, collega's ontwikkelen, en samen groeien met plezier én hard werken."

Hoe ziet het
sollicitatieproces er uit?

1

Je solliciteert

Leuk dat je solliciteert! We bekijken de sollicitatie en beoordelen of deze geschikt is voor de functie en ons bedrijf.

2

We nemen contact op

Onze recruiter neemt contact met je op, per telefoon of e-mail. We zullen je sollicitatie en carrièremogelijkheden bespreken.

3

We maken kennis

Heb je nog niet eerder gewerkt via Werkis? We nodigen je uit voor een korte kennismaking.

4

Het sollicitatiegesprek

Wij regelen het gesprek voor de functie waarop je solliciteerde. Of voor een andere, misschien wel beter passende, baan!

5

Je start met je eerste werkdag

Gefeliciteerd! De aanstelling is rond. We zorgen ervoor dat je volledig voorbereid aan je eerste werkdag begint.

Werkis Werken bij vacature detail Contact

Heb je een vraag over de vacature?

Stuur ons een Whatsapp berichtje en wij vinden jouw nieuwe baan!