Werkis kickboksen

Backoffice medewerker

Vakgebied

Recruitment

Locatie

Kampen

Salaris

€2.650 - €3.450,-

Uren per week

40 uur

Opleiding

Hbo

Wat wij bieden

 • Een salaris afhankelijk van relevante werkervaring tussen de €2.650 en €3.450 bruto per maand;
 • Focus op jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling d.m.v. een op maat gemaakt trainings- en coachingsaanbod;
 • Vrijdagmiddagborrels, teamuitjes en Werkis brede activiteiten zoals de Kick-Off en een weekend weg;
 • Laptop en mobiele telefoon;
 • Focus op een gezonde werk-privé balans met maar liefst 32,5 vakantiedagen per jaar;
 • Focus op vitaliteit; we sporten samen, nemen deel aan diverse sporttournooien en je ontvangt korting op je fitnessabonnement;
 • Een groep van 70 gezellige en betrokken collega's
   

Wat wij vragen

 • Relevante opgedane werkervaring in de arbeidsbemiddeling of in een HR Backoffice functie;
 • HBO werk- en denkniveau;
 • 32 - 40 uur beschikbaarheid;
 • Ervaring met Helloflex is een pré.

Over de vacature

Wat houdt de functie in?

Als Backofficemedewerker ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en administratie van het uitzendproces van de flexkrachten van Werkis. Je +70 collega Accountmanagers op de vestigingen van Werkis zorgen voor de perfecte match tussen opdrachtgever en de flexkracht. Zodra de flexkracht is gestart, draagt de Accountmanager het stokje aan jou over en start voor jou ook het werk.

Jij draagt de zorg over alle administratieve HR-processen voor de flexkracht die net aan zijn/haar nieuwe baan is begonnen. Een generalistische functie met een veelzijdig pakket. Denk hierbij aan het verwerken van de salarisadministratie, personeelsmutaties, urenregistratie, coördinatie van het verzuim, verloning en contractbeheer. Je coördineert het gehele proces. Dit doe je volgens alle relevante wet- en regelgeving in de uitzendbranche, zodat we voor alle labels door interne en externe audits komen. Maar bovenal doen we dit vanuit goed werkgeverschap. Gezien de voortdurend wisselende wet- en regelgeving, is geen dag, geen vraag en geen situatie hetzelfde. Je denkt dan ook voortdurend mee over projecten om het administratieve uitzendproces te optimaliseren.

Daarnaast fungeer je als deskundige, communicatieve schakel tussen je collega’s en instanties zoals het UWV en de arbodienst. Met jouw kennis en ervaring ben jij de vraagbaak en sparringpartner voor alle vragen en verzoeken vanuit je collega Accountmanagers. Je komt tot de kern van de vraag, zoekt de specifiek gevraagde informatie tot de bodem uit, analyseert de bijbehorende wet- en regelgeving, neemt eventueel contact op met de instanties en zorgt ervoor dat de juiste en gewenste informatie en documenten aan de desbetreffende persoon wordt teruggekoppeld.

Kortom; een communicatieve, analytische en administratieve uitdaging, waar je veel vaardigheden en kennis omgaande personeelszaken verder ontwikkelt. Daarnaast biedt deze functie jou alle vrijheid en verantwoordelijk om met jouw kennis en ervaring impact te maken op de efficiëntie en kwaliteit van de Backoffice processen om de hoogst haalbare dienstverlening te realiseren.

Waar kom je te werken?

Deze werkzaamheden voer je samen met je 2 Backoffice collega’s uit. Je bent hierbij nauw betrokken met je +70 collega Accountmanagers op de vestigingen. Dat is dan ook het leuke van deze functie, je werkt mét en vóór je collega’s. Dit zijn gedreven en enthousiaste collega’s die allen werken aan de visie; “Bij Werkis geloven we dat ieder mensen het verdient om passend werk te doen”. Om een omgeving te creëren waarbij onze collega’s de flexkrachten in hun kracht in hun loopbaan kunnen zetten, focussen we ons bij Werkis op het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling, betrokkenheid en het creëren van doorgroeikansen voor onze collega’s.

Daarnaast ondernemen we veel uitjes, kennissessies, meetings en events samen.

Groeimogelijkheden

Een van de belangrijkste doelstellingen van Werkis is het ontwikkelen van mensen. Het is onze passie om mensen te laten excelleren in wat zij doen. Hiermee dragen wij bij aan de verwezenlijking van dromen en ambities. Wij geloven dat ieder mens talenten heeft en het verdient om deze te ontwikkelen.

Groeimogelijkheden

De eerste fase van het Talent Development Program staat in het teken van het leren kennen van de organisatie en je collega's.  Je krijgt verschillende interne en externe trainingen, zodat jij snel over de juiste kennis en skills beschikt om je vak als specialist uit te oefenen. Je gaat aan de slag op één van onze vestigingen en komt terecht in een gezellig en betrokken team. Samen met dit team werk je aan de doelen van de vestiging en ben je daarnaast dagelijks bezig met je eigen ontwikkeling. In de gesprekken met je vestigingsmanager staan jouw ambities centraal en krijg je alle mogelijkheden om deze te verwezenlijken. Je bouwt vanaf dag één aan je netwerk, komt bij de mooiste bedrijven over de vloer en leert heel veel leuke mensen kennen.

Er is continu focus en ruimte om jezelf veder uit te dagen. Zodra jij je functie eigen hebt gemaakt gaan wij samen met jou kijken naar vervolgstappen. Dit kan zowel een stap omhoog als stap opzij zijn. Denk aan een nevenfunctie zoals customer data analist of een stap verder in de richting van sales (Key accountmanager), management (Vestigingsmanager/Regiomanager), het opzetten van je eigen vestiging of richting een specialistische functie. Met de groei en ontwikkeling van Werkis Met de groei en ontwikkeling van Werkis ontstaan er ook nieuwe kansen, zo verruilde Charlotte in het verleden haar baan van Accountmanager naar vestigingsmanager, waar ze op dit moment zelfs is doorgegroeid tot Regiomanager.

In deze fase staan leerdoelen centraal als: omgaan met meer verantwoordelijkheden, visieontwikkeling binnen je vakgebied, beleid- en strategieontwikkeling en strategisch leiderschap. Afhankelijk van het spoor dat je in fase twee hebt gekozen word je verder opgeleid op executive niveau. In deze fase bieden wij de mogelijkheid om een Master of MBA te gaan doen, een programma bij Nyenrode te volgen en je horizon te verbreden door toonaangevende organisaties in binnen- en buitenland te bezoeken.

Wat ga je doen?

*De werkverdeling staat niet vast. De inhoud bepalen we samen op basis van jouw interesses.

Deel deze vacature

Onze mensen, onze cultuur

Werkis Handshake festival Bus

Team van vrienden

Werkis Rally Jelte

Proactief en behulpzaam

Werkis Kerstmarkt

Successen vieren
 

Werkis Kickoff Celine

Het draait om mensen

Werkis Padeltoernooi Luc

Work hard, play hard

Collega’s aan het woord

Werkis Inez Hoorn

Inez Hoorn
Teamlead Backoffice

"Bij Werkis wordt persoonlijke groei gestimuleerd. Van accountmanager naar teamlead backoffice dankzij open communicatie. De ondersteunende cultuur bevordert leren; elke dag investeer ik energie in mijn ontwikkeling. En we hebben leuke uitjes met collega's!"

Werkis Celine Mones

Celine Mones
Flexspecialist

"Bij Werkis investeren ze echt in mensen, met een focus op passend werk voor iedereen. Persoonlijke groei wordt actief gestimuleerd met trainingen en feedback. Fouten maken wordt gezien als een leerkans. Werkis toont oprechte interesse in mij en biedt altijd ruimte voor een goed gesprek!"

Werkis Senna Chaturi

Senna Chaturi
Junior Recruiter

"Bij Werkis waardeer ik de gezellige sfeer en het helpen van mensen aan werk, wat me veel voldoening geeft. In ruim een jaar ben ik enorm gegroeid, zowel persoonlijk als professioneel. Ik raad anderen zeker aan deze uitdaging aan te gaan. De betrokkenheid van iedereen maakt Werkis uniek."

Werkis Denise Horst

Denise Horst
Junior Recruiter

"Bij Werkis vind je ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en uitdaging! Als Junior Recruiter in Meppel krijg ik begeleiding en wordt er gekeken naar mijn ambities. Motivatie halen we uit elkaar; we brainstormen, wisselen ideeën uit en organiseren gezellige activiteiten en borrels. Mijn zoektocht is geslaagd bij Werkis!"

Werkis Lobke Makkink

Lobke Makkink
Junior Accountmanager

"Bij Werkis waardeer ik de focus op persoonlijke groei en ontwikkeling. Je wordt gezien en gehoord vanaf het begin, met ruimte voor je ambities. Als Junior Accountmanager stap ik dagelijks buiten mijn comfortzone. Succes wordt gevierd met uitjes, borrels en inspirerende sessies. De gezellige sfeer maakt Werkis de ideale start van je carrière."

Werkis Azra Tulic

Azra Tulic
Accountmanager

"Bij Werkis waardeer ik de oprechte interesse en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Ik begon als junior recruiter tijdens mijn International Business studie en kon na afstuderen direct aan de slag als accountmanager. Werkis kijkt echt naar jou als persoon en je achtergrond, wat het uniek maakt."

Werkis Joelle Jonker

Joëlle Jonker
Accountmanager

"Bij Werkis vond ik een uitdagende baan die ik naast mijn studie kon vervullen. Als junior accountmanager zonder ervaring, maar dankzij het vertrouwen van collega's, ben ik snel gegroeid. De betrokkenheid, samenwerking en talrijke ontwikkelingskansen maken Werkis voor mij echt bijzonder en inspirerend."

Werkis Elias Mendel

Elias Mendel
Accountmanager

"Drie jaar geleden startte ik na mijn HBO-studie bij Werkis. De autonomie en vrijheid als accountmanager, samen met de focus op persoonlijke ontwikkeling, hebben mij geholpen om stappen te zetten naar vestigingsmanager en senior accountmanager. Met veel plezier werk ik hier al jaren en kan het iedereen aanraden."

Werkis Eline Prins

Eline Prins
Vestigingsmanager

"Bij Werkis kan ik volledig mezelf zijn. Het vertrouwen en de vrijheid om mijn werk op mijn eigen manier te doen, zijn onschatbaar. Initiatief wordt niet alleen gewaardeerd, maar ook beloond. Binnen 2 jaar maakte ik de stap naar vestigingsmanager. Werkis denkt actief mee om het beste uit mijn carrière te halen."

Werkis Frank van Leeuwen

Frank van Leeuwen
Vestigingsmanager

"Ik begon als aankomend vestigingsmanager, waar ik het waardeer om mensen blij te maken met een baan en het contact met opdrachtgevers, waar we echt iets voor elkaar betekenen. Als vestigingsmanager geniet ik van de vrijheid om een 'eigen' vestiging te creëren."

Werkis Robin Slaman

Robin Slaman
Vestigingsmanager

"Ik waardeer Werkis omdat ze echt kijken naar wie je bent, zowel professioneel als persoonlijk. Trots op de groei die ik heb doorgemaakt van accountmanager naar vestigingsmanager! Elke dag geniet ik ervan om kandidaten aan een passende baan te helpen en bij te dragen aan hun succes."

Werkis Matthijs Schinkel

Matthijs Schinkel
Vestigingsmanager

"Bij Werkis sta ik voor het ondersteunen van mensen bij het vinden van een mooie baan en geschikt personeel. Een dankbare rol waarbij je echt een verschil kunt maken. Werkis staat bekend om de continue ondersteuning en focus op ontwikkeling. Sinds 2011 heb ik diverse functies bekleed en waardevolle trainingen gevolgd."

Werkis Charlotte Strengholt

Charlotte Strengholt
Regiomanager

"In Werkis ervaar ik zowel persoonlijke als professionele uitdagingen. De dynamiek houdt het spannend. Van accountmanager naar vestigings- en regiomanager, met veel groeikansen zoals Sales Leadership. De cultuur draait om verwachtingen overtreffen, collega's ontwikkelen, en samen groeien met plezier én hard werken."

Hoe ziet het
sollicitatieproces er uit?

1

Je solliciteert

Leuk dat je solliciteert! We bekijken de sollicitatie en beoordelen of deze geschikt is voor de functie en ons bedrijf.

2

We nemen contact op

Onze recruiter neemt contact met je op, per telefoon of e-mail. We zullen je sollicitatie en carrièremogelijkheden bespreken.

3

We maken kennis

Heb je nog niet eerder gewerkt via Werkis? We nodigen je uit voor een korte kennismaking.

4

Het sollicitatiegesprek

Wij regelen het gesprek voor de functie waarop je solliciteerde. Of voor een andere, misschien wel beter passende, baan!

5

Je start met je eerste werkdag

Gefeliciteerd! De aanstelling is rond. We zorgen ervoor dat je volledig voorbereid aan je eerste werkdag begint.

Werkis Werken bij vacature detail Contact

Heb je een vraag over de vacature?

Stuur ons een Whatsapp berichtje en wij vinden jouw nieuwe baan!