Werkis Logo
 

Parttime/fulltime | HBO | 1-3 jaar werkervaring | Kampen

Wat ga je doen?

Als Recruitmentspecialist ben jij dé expert in het werven van de beste professionals voor onze klanten. Jij weet waar je deze professionals vindt en hoe je deze enthousiast krijgt voor onze vacatures. Je bent verantwoordelijk voor de eerste screening van kandidaten op basis van het cv. Daarnaast weet je door middel van telefonische intakes een goede inschatting te maken van de kandidaten. Je weet de beste professionals uit te nodigen op kantoor of op een afgesproken locatie waar je de interviews afneemt. Je verdiept je in de verschillende functieprofielen en weet deze te vertalen naar wervende vacatureteksten. Hierdoor weet jij professionals aan te trekken en te binden aan QOORE Recruitment. Als expert op het gebied van werving ben jij doorlopend op zoek naar nieuwe, innovatieve manieren om in contact te komen en te blijven met professionals.

Wie ben jij?

Jij gaat voor succes! Jij wilt oprecht de beste kandidaten voor de opdrachtgevers selecteren. Je hebt affiniteit met recruitment en met (online) marketing. Je bent authentiek en vertrouwt op je eigen handelen. Je hebt inlevingsvermogen en je herkent talent. Je bent positief kritisch en je bent fanatiek in de competitie.

Wie zijn wij?

QOORE is specialist in recruitment. Wij zijn innovatief, ondernemend en gaan voor succes! In de vorm van Werving & Selectie en Recruitment Consultancy helpen wij organisaties met al hun vraagstukken op gebied van recruitment. De manier waarop we dit doen maakt ons onderscheidend. We zetten hoog in op recruitmentmarketing en lopen voorop in de technologische ontwikkelingen.

Eagerness om te leren, authenticiteit en de drive om succes te behalen, zijn eigenschappen waaraan je onze collega’s herkent.

  Solliciteer direct

Wat vragen wij?

 • HBO+ werk- en denkniveau
 • Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar; in overleg zijn meer uren mogelijk
 • Ervaring in de recruitment is een pré
 • Commercieel en resultaatgericht
 • Ondernemend en proactief
 • Goede beheersing van de Nederlands taal

Wat bieden wij?

 • Een mooi salaris die meegroeit met jouw carrière
 • Flexibele werktijden
 • Ruim aanbod aan trainingen en opleidingen afgestemd op jouw ambities
 • Een laptop en mobiele telefoon naar keuze
 • Welverdiende vrijdagmiddagborrels en activiteiten met het QOORE team
 • 35 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband
  Solliciteer direct

Sollicitatieprocedure

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag reageren op deze functie? Stuur dan je cv naar Marieke Prinsen, Junior HR Adviseur, via mprinsen@werkis.nl. Wil je liever eerst meer informatie over de functie of over onze organisatie? Bel of app Marieke dan via 06-21107066.

Plan direct je gesprek

Denk je ons team te kunnen versterken? Twijfel dan niet en plan je sollicitatiegesprek in voor de functie Recruitment specialist QOORE M/V.

Door te solliciteren geef ik aan het privacy statement gelezen te hebben.

Heb je vragen? Bel ons dan gerust op, (038) 33 10 540 of

  Neem contact op

Werkis, We ask...

Gretig! Proactief en oprecht goed je best doen. Verantwoordelijkheid nemen is wat ons betreft niet alleen uitvoeren wat je moet doen, maar vooral wat je kán doen!

Werkis, We offer...

Bij Werkis geniet je naast een uitgebreid opleidingsprogramma van meer voordelen. Werken bij Werkis is een ervaring op zich! Hoe zijn trouwens jouw tafeltennis skills?

Jouw perfecte baan niet gevonden?

Zoek dan tussen onze 800+ banen in onder andere de techniek, bouw, zorg, logistiek, zakelijke dienstverlening en meer.

Start direct met zoeken:

< 5 KM

Heb je vragen? Bel ons dan gerust op, (038) 33 10 540 of

  Neem contact op

Delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze vacature wilt delen.