Werkis Logo
 

Werkis / verder met werk

Verder met werk is onze missie. Wij geloven dat werk je verder brengt in je ontwikkeling en dat werk leuk mag zijn. Onze core business is het verbinden van opdrachtgevers en kandidaten. We vinden de beste kandidaten voor onze opdrachtgevers en we vinden de mooiste banen voor onze kandidaten. Dit doen we met een team van young professionals die iedere dag gemotiveerd zijn om het beste uit zichzelf te halen. Ontwikkelingsgericht, ambitieus en betrokkenheid kenmerken onze collega’s.

Werkis / verder met werk groeit hard. Momenteel hebben we vestigingen in Kampen, Zwolle, Genemuiden, Emmeloord, Harderwijk en Lelystad. Met de komst van nieuwe initiatieven en labels verwachten we hier op korte termijn nieuwe vestigingen aan toe te voegen. Vanwege de snelle ontwikkelingen binnen de organisatie zijn we continu in beweging maar staan we uiteraard geregeld stil om de successen samen te vieren!

Bij ons krijg je de vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk op je eigen manier in te richten. Het zelfstandig opstarten en managen van een nieuwe Werkis vestiging behoort daarbij zeker tot de mogelijkheden. Maar ook zijn er opties om intern door te groeien naar een specialistische functie. Naast een compleet inwerktraject investeren wij continu in training en opleiding, van cursussen tot volledige HBO-opleidingen en Masters.

We gaan nog een stap verder in het stimuleren van de ontwikkeling van onze medewerkers. Dit doen we door middel van het Werkis / build your dream concept. Met dit initiatief geven we podium aan de jonge ondernemer met eigen dromen en ideeën. In het licht van onze doelstelling ‘het ontwikkelen van mensen’ vinden wij het logisch om de ondernemersgeest te stimuleren in plaats van af te remmen. We denken verder dan de carrière binnen Werkis. Met Werkis / build your dream bieden we ambitieuze starters een platform voor het vormgeven van een toekomstdroom. Aan dit platform zijn verschillende professionals verbonden die de jonge ondernemer adviseren in de weg naar het daadwerkelijk realiseren van de droom; je eigen start-up!

Werkis kiest bewust voor jouw toekomst, welke keuze maak jij?Heb je vragen? Bel ons dan gerust op, (038) 33 10 540 of

  Neem contact op

Delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.