Werkis Logo
 

Kwaliteitsmedewerker M/V

Fulltime | HBO | Kampen

Wat ga je doen?

Als kwaliteitsmedewerker bij DDF People ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van het uitzendproces. Dit doe je voor de labels Werkis, PEC Zwolle Werkt, Bureau Techniek, Base to Work en Qoore.

De accountmanagers op de vestiging zorgen voor de match tussen klanten en flexkrachten. Door jou wordt vervolgens het contract voor de flexkracht aangemaakt in de uitzend software en je bent dus verantwoordelijk voor het administratieve proces nadat de flexkracht gestart is. Dit doe je volgens alle relevante wet- en regelgeving in de uitzendbranche, zodat we voor alle labels door interne en externe audits komen. Maar bovenal doen we dit vanuit goed werkgeverschap.

Je bent daarnaast het eerste aanspreekpunt voor de vestigingen voor vragen over cao’s, wet- en regelgeving. Je zorgt er dan ook voor dat je ontwikkelingen op dit gebied bijhoudt en waar nodig deelt met de vestigingen. De vestigingen kunnen jou ook om advies vragen over specifieke vragen t.a.v. het klantdossier of flexkrachtdossier. Verbeteringen in het proces of in de uitzend software signaleer je en pak je samen met het team op als verbeterproject.

Wie ben jij?

Je bent een zelfstartende spin in het web, iemand die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Je hebt oog voor detail en werkt accuraat. Ook als dit in een hectische omgeving is, bewaak jij het overzicht. Je hebt affiniteit met het optimaliseren van processen, vertaalt verbeterpunten met gemak naar nieuwe processen en weet dit proactief aan te dragen en de organisatie hierin mee te krijgen.

Wie zijn wij?

Onze bedrijven kenmerken zich door de passie om klanttevredenheid te realiseren en om mensen te ontwikkelen. In 2008 begon dit met de oprichting van Werkis. De ambitie om mensen te ontwikkelen en te sturen op klanttevredenheid resulteerde in een sterke groei en uitbreiding van het aantal bedrijven. Deze groei wordt gedragen door collega’s die met eigen initiatief en motivatie op inspirerende wijze verantwoordelijkheid nemen. Met een positief kritische houding naar elkaar en naar onze processen borgen we kwaliteit en zijn we continu op zoek naar verbeteringen. Binnen een continu veranderende wereld waarin technologie en data nieuwe impulsen en vormen geven aan de manier waarop we zakendoen, staat DDF People ook voor een actieve invulling van de persoonlijke relatie met elkaar. DDF People, share to grow.

  Solliciteer direct

Wat vragen wij?

• Je beschikt over een afgeronde HBO / WO opleiding

• Werkervaring in de uitzendbranche

• Kennis van (relevante) wet- en regelgeving

• Empathisch en enthousiast

• Precies, planmatig en procesgericht

• Proactief en analytisch

Wat staat daar tegenover?

• Een passend salaris

• Uitgebreid aanbod van trainingen en complete opleidingen

• Deelname aan de welverdiende vrijdagmiddagborrels, teamuitjes en DDF brede activiteiten

• Laptop en een mobiele telefoon die je ook privé kunt gebruiken

• Werken met energieke collega’s in een hecht team

• 32,5 vakantiedagen

• Flexibele werktijden

  Solliciteer direct

Solliciteren?
Ben jij enthousiast over de vacature van kwaliteitsmedewerker? Solliciteer dan direct via onderstaande button!

Door te solliciteren geef ik aan het privacy statement gelezen te hebben.

Salesmanager M/V

Accountmanager M/V

Heb je vragen? Bel ons dan gerust op, (038) 33 10 540 of

  Neem contact op

Werkis, We ask...

Gretig! Proactief en oprecht goed je best doen. Verantwoordelijkheid nemen is wat ons betreft niet alleen uitvoeren wat je moet doen, maar vooral wat je kán doen!

Werkis, We offer...

Bij Werkis geniet je naast een uitgebreid opleidingsprogramma van meer voordelen. Werken bij Werkis is een ervaring op zich! Hoe zijn trouwens jouw tafeltennis skills?

Jouw perfecte baan niet gevonden?

Zoek dan tussen onze 800+ banen in onder andere de techniek, bouw, zorg, logistiek, zakelijke dienstverlening en meer.

Start direct met zoeken:

< 5 KM

Heb je vragen? Bel ons dan gerust op, (038) 33 10 540 of

  Neem contact op

Delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze vacature wilt delen.