Werkis Logo
 

Fulltime | HBO | Almere

Wat ga je doen?
Als Junior Accountmanager word je opgeleid tot expert in sales! De eerste dag als Junior Accountmanager staat in het teken van kennismaken en opstarten. Je weet precies wat er van je verwacht wordt en ook wat je van je teamgenoten en je mentor mag verwachten. We nemen je mee in onze werkwijze en je volgt verschillende trainingen in de eerste maanden samen met de andere trainees. Je bezoekt verschillende bedrijven om een goed beeld te krijgen van ons klantportfolio en van onze vacatures. Tegelijkertijd ga je ook in de praktijk aan de slag: bellen met kandidaten en intakegesprekken inplannen en mee bellen tijdens de acquisitie dagdelen. Je plant bedrijfsbezoeken in en neemt een collega mee. Samen voer je het gesprek en leer je van je ervaren collega. Je werkt een voorstel uit dat aansluit bij de wensen van de klant en stemt dit nog even af met je mentor voordat je het verstuurt. Na een aantal keer dit proces samen te hebben doorlopen ga je alleen naar een prospect toe om een nieuwe opdracht te bespreken. Je stelt kritische vragen tijdens het gesprek om zo te bepalen waar de wensen en behoeften liggen. Je gaat onderhandelen en maakt afspraken. Je wekt vertrouwen en de klant is akkoord. Yes, dit is waar je het voor doet!

Wie ben jij?
Jij wil het verschil maken! Je wil investeren in je eigen ontwikkeling en bent enorm gedreven. Je bent ondernemend en je hebt durf! Het overtreffen van de verwachtingen van de klant geeft je voldoening en je ziet onderhandelingen als een uitdaging. Jij pakt kansen en je creëert ze. Je handelt proactief en bent resultaatgericht.

Wie zijn wij?
Elk mens verdient het om werk te doen dat bij hem past. Dit is waar wij voor staan. Wij geloven dat werk je verder brengt in je ontwikkeling en dat werk leuk mag zijn. Onze young professionals zijn iedere dag gemotiveerd om het beste uit zichzelf te halen. Jong, ontwikkelingsgericht, ambitieus en betrokkenheid kenmerken onze collega’s. Bij ons krijg je de vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk op je eigen manier in te richten. We bieden ruimte voor eigen inbreng en ruimte om te ondernemen. Het zelfstandig opstarten en managen van een nieuwe Werkis vestiging behoort daarbij zeker tot de mogelijkheden. Wij investeren continu in training en opleiding, van cursussen tot volledige hbo-opleidingen en masters. Werkis kiest bewust voor jouw toekomst.

Werkis / verder met werk is onderdeel van DDF people.

  Solliciteer direct

Wat bieden wij?
• Een goed startsalaris van € 2.000,- bruto per maand
• Uitgebreid inwerktraject en aanbod van trainingen en complete opleidingen
• Interne doorgroeimogelijkheden naar leidinggevende of specialistische functie
• Deelname aan de welverdiende vrijdagmiddagborrels, teamuitjes en Werkis brede activiteiten
• Laptop en een mobiele telefoon die je ook privé kunt gebruiken
• Werken met energieke collega’s in een hecht team
• 32,5 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband
• Flexibele werktijden
• Korting op je fitnessabonnement

Wat vragen wij?
• Afgeronde HBO-opleiding of daarmee bezig
• Commercieel en de drive om het beste uit jezelf te halen
• Authentiek, empathisch en overtuigend
• Lef en een sterke visie

  Solliciteer direct

Solliciteren?
Werk is samen, werk is bouwen, werk is soms de tijd vergeten en werk is de puntjes op de i zetten. Solliciteer als dit ook jouw visie op werk is.

Hierbij willen we benadrukken dat iedereen welkom is om bij ons te solliciteren.

Plan direct je gesprek

Denk je ons team te kunnen versterken? Twijfel dan niet en plan je sollicitatiegesprek in voor de functie Junior Accountmanager.

Door te solliciteren geef ik aan het privacy statement gelezen te hebben.

Open sollicitatie

Denk jij dat je ons team kunt versterken? Overweeg dan een open sollicitatie!

  Open sollicitatie

Heb je vragen? Bel ons dan gerust op, (038) 33 10 540 of

  Neem contact op

Delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze vacature wilt delen.