Werkis Logo
 

Inhouse HR Consultant

Fulltime | HBO | Baarn

Inhouse HR Consultant bij Werkis / verder met werk

Ben jij een echte regelaar? Vind je het leuk om veel verschillende ballen tegelijk hoog te houden? Ben je daarnaast goed in het opbouwen en onderhouden van relaties? Dan is Werkis op zoek naar jou!

Werkis is een erkende intermediair op het gebied van arbeid. Wij geloven dat elk mens het verdient om werk te doen dat bij hem past. En dat is waar jij als collega van Werkis een belangrijke bijdrage aan levert. Werkis biedt haar opdrachtgevers verschillende diensten aan en één daarvan is onze Inhouse Service. Als Inhouse HR Consultant maak jij onderdeel uit van het team Inhouse Service en ben je werkzaam bij onze opdrachtgever Inproba in Baarn. Inproba is een producent van Aziatische voedselproducten en heeft een prachtige locatie in Baarn waar alle producten geproduceerd en verpakt worden.


Wat ga je doen?

Als Inhouse HR Consultant ben jij samen met een collega van Werkis verantwoordelijk voor het managen van de flexibele schil bij onze klant. Een uitdagende functie waarbij geen enkele dag hetzelfde is! In deze functie houd je je bezig met het proactief werven en selecteren van passende flexkrachten voor Inproba. Je voert selectiegesprekken met kandidaten en verzorgt het indiensttredingsproces. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de flexkrachten en zorgt ervoor dat zij optimaal begeleid worden in hun werk. Dankzij je betrokkenheid en enthousiasme weet jij de flexkrachten aan je te binden en te motiveren.

Naast het contact met de flexkrachten heb je nauw contact met de contactpersonen van Inproba. Samen met hen breng je de personeelsbehoefte in kaart en vertaal je dit naar een korte- en lange termijnplanning. Je bent een stevige gesprekspartner en adviseert over verschillende HR-thema’s. Denk hierbij aan Werving & Selectie, Strategische Personeelsplanning, Employer Branding en Opleiding & Ontwikkeling. Je ziet het als uitdaging om de klant op HR gebied te ontzorgen en hiermee een belangrijke bijdrage te leveren aan de organisatiedoelstellingen.

Dit is de perfecte functie voor iemand die houdt van dynamiek, snel schakelen en commercieel resultaat boeken!

  Solliciteer direct

Wie ben jij?

 • Je beschikt over een hbo-diploma, bij voorkeur richting HRM, Commerciële Economie, Facility Management of Bedrijfskunde;
 • Je bent 40 uur per week beschikbaar;
 • Je bent een assertieve en stevige gesprekspartner die snel schakelt tussen verschillende niveaus;
 • Je bent stressbestendig en houdt ervan om veel ballen tegelijk hoog te houden;
 • Je bent flexibel en verantwoordelijk; jij zorgt ervoor dat de klus geklaard wordt!

Wat bieden wij jou?

 • Een passend salaris tussen de € 2.200 - € 2.600 afhankelijk van relevante werkervaring;
 • Deelname aan de welverdiende vrijdagmiddagborrels, teamuitjes en Werkis brede activiteiten;
 • Laptop en een mobiele telefoon die je ook privé kunt gebruiken;
 • 32,5 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband;
 • Uitzicht op een Werkis auto;
 • Flexibele werktijden;
 • Korting op je fitnessabonnement.

Solliciteren?

Zie jij jezelf werken als Inhouse HR Consultant bij Werkis / verder met werk? Dan maken we graag kennis met jou. Solliciteer door middels onderstaand formulier je cv naar ons op te sturen. Heb je vragen? Neem dan contact op met onze HR Adviseur Ankie Middel via 06-12670385 of amiddel@ddfpeople.nl.

Plan direct je gesprek

Denk je ons team te kunnen versterken? Twijfel dan niet en plan je sollicitatiegesprek in voor de functie Inhouse HR Consultant.

Door te solliciteren geef ik aan het privacy statement gelezen te hebben.

Open sollicitatie

Denk jij dat je ons team kunt versterken? Overweeg dan een open sollicitatie!

  Open sollicitatie

Heb je vragen? Bel ons dan gerust op, (038) 33 10 540 of

  Neem contact op

Delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze vacature wilt delen.