Group Of People Standing Outside
Terug naar overzicht

Inhouse Consultant

Fulltime

Kampen

Mbo 4 - 

Hbo

2200 - 2600

Interesse in deze functie? Neem contact op met Cindy via 0682476815

Solliciteer direct

Wat kan je verwachten?

 • € 2.200 - € 2.600 afhankelijk van relevante werkervaring;
 • Laptop en mobiele telefoon;
 • 32,5 vakantiedagen;
 • Gezellige vrijdagmiddagborrels, teamuitjes en brede bedrijfsevenementen;
 • Onbeperkt opleidings-, cursus- en trainingsaanbod die invulling geven aan jouw ambities en persoonlijke ontwikkeling;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen Werkis;
 • Focus op vitaliteit. Zo zijn er sportapps, nemen we deel aan sporttoernooien en ontvang je korting op je fitnessabonnement.

Wat vragen we?

 • Afgeronde MBO-4 / HBO-opleiding, ervaring in recruitment is een pré;
 • 40 uur per week;
 • Je houdt graag meerdere ballen in de lucht;
 • Je bent assertief, enthousiast, gedreven en flexibel; jij zorgt ervoor dat de klus geklaard wordt!

Over de vacature
Inhouse Consultant

Heb je een vraag?
Onze recruiter helpt je graag.

5c27dc41 7efe 4539 b192 7aeb709773e1

Cindy Alferink

Recruiter

Ben jij een echte regelaar? Vind je het leuk om veel verschillende ballen tegelijk hoog te houden? Ben je daarnaast goed in het opbouwen en onderhouden van relaties en haal jij voldoening in het maken van verbindingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werkis is een erkende intermediair op het gebied van arbeid. Wij geloven dat elk mens het verdient om werk te doen dat bij hem past. En dat is waar jij als collega van Werkis een belangrijke bijdrage aan levert. Werkis biedt haar opdrachtgevers verschillende diensten aan en één daarvan is onze Inhouse Service. Als Interim Recruitment Consultant maak jij onderdeel uit van het team Inhouse Service. Dit team biedt een oplossing op maat voor ieder personeelsvraagstuk, exclusief op locatie. Inhouse Services staat voor het realiseren van klanttevredenheid door het leveren van kwaliteit en continue ontwikkeling van processen en personeel.

Wat ga je doen?

Als Inhouse Consultant bij Werkis ben jij de verbindende factor tussen de flexkracht en de opdrachtgever. Hierbij lever jij een belangrijke bijdrage aan de invulling van de personeelsbehoefte van de opdrachtgever waarmee jij exclusief samenwerkt. Je bent een medewerker van Werkis, maar werkt op locatie van onze opdrachtgever. Dit is dan ook meteen wat deze functie zo leuk maakt. Je werkt nauw samen met je collega’s van Werkis en bent ook onderdeel van het team van de opdrachtgever. Hierdoor weet je als geen ander te vertellen over de sfeer en cultuur die binnen de organisatie heerst en de perfecte match qua collega hiervoor te vinden. Doordat je op locatie werkt, kan je enorm snel schakelen met de teamleiders wat juist in deze krappe arbeidsmarkt erg belangrijk is!

Als Inhouse Consultant bekleed jij de functie van recruiter, planner en coördinator in één. Een uitdagende functie waarbij geen enkele dag hetzelfde is! Je bent verantwoordelijk voor het werven en selecteren van passende flexkrachten en het maken van personeelsplanningen. Jij weet als geen ander geschikte kandidaten te vinden, contact met hen te leggen en ze met doelgerichte communicatie te enthousiasmeren en te overtuigen. In selectiegesprekken ben je doortastend en weet je de kwaliteiten en talenten van kandidaten in kaart te brengen. Dankzij jouw persoonlijke betrokkenheid en enthousiasme weet jij de flexkrachten te motiveren en aan jou en de organisatie te binden. Na een succesvolle match tussen de flexkracht en de organisatie verzorg jij het gehele indiensttredingsproces. Als eerste aanspreekpunt voor de flexkrachten zorg jij ervoor dat zij optimaal begeleid worden in hun werk. Daarnaast houd jij je graag bezig met het optimaliseren van de employer branding en draagt hiervoor innovatieve ideeën aan.

Op basis van de coördinatie van de personeelsbehoefte schakel je continu met de opdrachtgever. Jij weet als geen ander de klanttevredenheid naar het hoogste niveau te brengen. Hiervoor breng jij de personeelsbehoefte van de organisatie in kaart en vertaalt dit naar een korte- en lange termijnstrategie. Je bent een stevige gesprekspartner en adviseert over verschillende HR-thema’s. Denk hierbij aan Werving & Selectie, Strategische Personeelsplanning, Employer Branding en Opleiding & Ontwikkeling. Je ziet het als een persoonlijke uitdaging om de klant op HR gebied volledig te ontzorgen en hiermee een belangrijke bijdrage te leveren aan de organisatiedoelstellingen.

Dit is de perfecte functie voor iemand die houdt van veel verantwoordelijkheid, snel schakelen en commercieel resultaat boeken!

Solliciteer direct

Werken bij Werkis

Handshake festival werkis 1621

Verder met Werk(is)

Werken bij Werkis betekent werken met een hechte club collega's waar veel events mee worden ondernomen. Van welverdiende vrijdagmiddagborrels en teamuitjes tot sporttoernooien en de jaarlijkse Kick-off en citytrips met het hele bedrijf: we vieren samen onze successen en beleven unieke ervaringen.

Merel 9498

Ruimte voor ontwikkeling, groei en ondernemen

Werken bij Werkis is het beste uit jezelf kunnen halen en de vrijheid krijgen om je werk op je eigen manier in te richten. Wij bieden volop ruimte voor jouw eigen inbreng en om te ondernemen. Zo organiseren we continu inspiratiesessies, bedrijfsmeetings en trainingen om deze ruimte te stimuleren.

Groepsfoto

De cultuur

Wij werken vanuit de overtuiging dat we ons werk goed willen doen. We zijn betrokken en hebben oprechte interesse in collega’s, kandidaten en opdrachtgevers. Zo begroeten we al onze collega's iedere dag weer met een handdruk.

Werken bij Werkis

Blog Werk Accountmanager Werkoverleg

Je solliciteert

Wanneer jouw sollicitatie bij ons binnenkomt, bekijken we jouw cv zorgvuldig. Binnen twee weken weet je of we je uitnodigen op een kennismakingsgesprek.

Werkis Nov 7 20180077

Telefonisch contact

Om kennis te maken en ons eerste gesprek in te plannen nemen we telefonisch contact met je op. Mocht je nog vragen of twijfels over de vacature hebben, dan kan je deze direct aan ons stellen.

Werkis Nov 7 20180277

Eerste gesprek

Tijdens ons eerste gesprek op ons hoofdkantoor drinken we koffie, maken we kennis en zullen we dieper ingaan op jouw kwaliteiten en ambities. Natuurlijk vertellen we jou ook meer over onze organisatie en de inhoud van de functie.

Werkis Nov 7 20180318

Tweede gesprek

Het tweede gesprek waarbij we nog verder kennis zullen maken, zal plaatsvinden op de vestiging. Zo ontvang je een beeld van het team en werkomgeving.

Werkis Feb 2 2018 125

Het aanbod

Als we denken dat jij ons team kan versterken, doen we je graag een aanbod. We bespreken het salaris en de arbeidsvoorwaarden. Daarna start jouw avontuur bij Werkis!

Plan direct je gesprek

Denk je ons team te kunnen versterken? Twijfel dan niet en plan je sollicitatiegesprek invoor de functie Inhouse Consultant.

Door te solliciteren geef ik aan het privacy statement gelezen te hebben.

Heb je een vraag?
Onze recruiter helpt je graag.

5c27dc41 7efe 4539 b192 7aeb709773e1

Cindy Alferink

Recruiter