Werkis Logo
 

Afstudeerstage HRM | Commerciële Economie | Marketing & Communicatie

HBO | Kampen

Wat ga je doen?

Bureau Techniek is een uitzendbureau dat zich bezighoudt met uitzenden, detachering en werving en selectie in de technische sector. Wij willen onze diensten graag uitbreiden door middel van het aanbieden van trainingen en opleidingen. Jij gaat jezelf verdiepen in ons bedrijf en onze (potentiële) klanten om te achterhalen hoe Bureau Techniek dit het beste kan realiseren. Jij gaat onderzoeken welke trainingen en opleidingen interessant zijn en hoe deze in de markt gezet kunnen worden.

Naast het afstuderen is er de mogelijkheid om bij ons te werken als Online recruiter. Zo kun je theorie en praktijk combineren en is het mogelijk om in korte tijd kennis en ervaring op te doen. Om alles uit je afstudeerstage te halen, krijg je een mentor die je in deze periode zal begeleiden en bij wie je terecht kunt met alle vragen.

Wie ben jij?

Jij bent een HBO student in het vierde jaar en volgt een studie in de richting van Commerciële Economie, Marketing & Communicatie, Bedrijfskunde of Human Resource Management. Je wilt investeren in je ontwikkeling en ervaring opdoen in een commerciële organisatie. Je bent oprecht geïnteresseerd en wilt van betekenis zijn voor het team waarin je werkt. Je bent ondernemend en wilt alles weten over hoe wij werken en waar wij voor staan. Kortom, jij maakt werk van je carrière!

Wie zijn wij?

Gedreven, ondernemend en positief kritisch. Dit is wat onze werkwijze kenmerkt. Wat we doen? Wij werven en selecteren het beste personeel voor onze opdrachtgevers. We hebben passie voor het vak en dit is de motor voor het leveren van kwaliteit. We hebben jarenlange ervaring in de branche en hiermee creëren wij een duurzame match voor elke opdrachtgever. Met oprechte interesse en persoonlijk contact geven we invulling aan onze missie: ‘de schakel naar de beste baan’!

Bureau Techniek is onderdeel van DDF People.

  Solliciteer direct

Wat bieden wij?

  • Een goede stagevergoeding
  • Uitgebreid inwerktraject en deelname aan interne trainingen
  • Één op één begeleiding van een mentor
  • De mogelijkheid om bij ons te blijven werken na afloop van je afstudeerstage
  • Deelname aan welverdiende vrijdagmiddagborrels, teamuitjes en activiteiten
  • Werken met energieke collega’s in een hecht team

Wat vragen wij?

  • Je bent beschikbaar vanaf september
  • De drive om het beste uit jezelf te halen
  • Je bent proactief en enthousiast
  • Je kunt jezelf zowel in woord als geschrift goed uitdrukken
  Solliciteer direct

Solliciteren?

Ben jij enthousiast over onze afstudeermogelijkheden? Solliciteer dan direct en plan je gesprek in via onderstaand formulier. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Heb je vragen? Bel ons dan gerust op, (038) 33 10 540 of

  Neem contact op

Werkis, We ask...

Gretig! Proactief en oprecht goed je best doen. Verantwoordelijkheid nemen is wat ons betreft niet alleen uitvoeren wat je moet doen, maar vooral wat je kán doen!

Werkis, We offer...

Bij Werkis geniet je naast een uitgebreid opleidingsprogramma van meer voordelen. Werken bij Werkis is een ervaring op zich! Hoe zijn trouwens jouw tafeltennis skills?

Jouw perfecte baan niet gevonden?

Zoek dan tussen onze 500+ banen in onder andere de techniek, bouw, zorg, logistiek, zakelijke dienstverlening en meer.

Start direct met zoeken:

< 5 KM

Heb je vragen? Bel ons dan gerust op, (038) 33 10 540 of

  Neem contact op

Delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze vacature wilt delen.