Werkis Logo
 

Afstudeerstage HRM | Commerciële Economie | Marketing & Communicatie

Wat houdt het in?

Bij Werkis / verder met werk hebben we mogelijkheden voor een uitdagende en leerzame afstudeerstage. Jij gaat jezelf verdiepen in ons bedrijf en/of onze klanten aan de hand van een afstudeeropdracht die zowel voor jou als voor ons relevant is. We denken hierin graag met je mee. Naast jouw afstudeeropdracht draai je mee in het dagelijkse werkproces. Zo kun je theorie en praktijk combineren en is het mogelijk om in korte tijd veel kennis en ervaring op te doen. Om alles uit je afstudeerstage te halen, krijg je een mentor die je in deze periode zal begeleiden en bij wie je terecht kunt met alle vragen.

Wie ben jij?

Jij bent een HBO student in het vierde jaar en volgt een studie in de richting van Commerciële Economie, Marketing & Communicatie, Bedrijfskunde of Human Resource Management. Je wilt investeren in je ontwikkeling en ervaring opdoen in een commerciële organisatie. Je bent oprecht geïnteresseerd en wilt van betekenis zijn voor het team waarin je werkt. Je bent ondernemend en wilt alles weten over hoe wij werken en waar wij voor staan. Kortom, jij maakt werk van je carrière!

Wie zijn wij?

Verder met werk is onze missie. Wij geloven dat werk je verder brengt in je ontwikkeling en dat werk leuk mag zijn. Onze professionals zijn iedere dag gemotiveerd om het beste uit zichzelf te halen. Jong, ontwikkelingsgericht, ambitieus en betrokkenheid kenmerken onze collega’s. Bij ons krijg je de vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk op je eigen manier in te richten. Wij investeren continu in opleiding en ontwikkeling en zo ook in studenten en young professionals. Werkis kiest bewust voor jouw toekomst.

Werkis is onderdeel van DDF People.

  Solliciteer direct

Wat staat daar tegenover?

  • Een goede stagevergoeding
  • Uitgebreid inwerktraject en deelname aan interne trainingen
  • Één op één begeleiding van een mentor
  • De mogelijkheid om bij ons te blijven werken na afloop van je afstudeerstage
  • Deelname aan welverdiende vrijdagmiddagborrels, teamuitjes en Werkis brede activiteiten
  • Werken met energieke collega’s in een hecht team

Wat vragen wij?

  • Je bent beschikbaar vanaf september. In overleg kan de startdatum later plaatsvinden
  • De drive om het beste uit jezelf te halen
  • Je bent proactief en enthousiast
  • Je kunt jezelf zowel in woord als geschrift goed uitdrukken
  Solliciteer direct

Solliciteren?

Ben jij enthousiast over onze afstudeermogelijkheden? Solliciteer dan direct en plan je gesprek in via onderstaand formulier. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Heb je vragen? Bel ons dan gerust op, (038) 33 10 540 of

  Neem contact op

Werkis, We ask...

Gretig! Proactief en oprecht goed je best doen. Verantwoordelijkheid nemen is wat ons betreft niet alleen uitvoeren wat je moet doen, maar vooral wat je kán doen!

Werkis, We offer...

Bij Werkis geniet je naast een uitgebreid opleidingsprogramma van meer voordelen. Werken bij Werkis is een ervaring op zich! Hoe zijn trouwens jouw tafeltennis skills?

Jouw perfecte baan niet gevonden?

Zoek dan tussen onze 500+ banen in onder andere de techniek, bouw, zorg, logistiek, zakelijke dienstverlening en meer.

Start direct met zoeken:

< 5 KM

Heb je vragen? Bel ons dan gerust op, (038) 33 10 540 of

  Neem contact op

Delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze vacature wilt delen.