Werkis Logo
 

Afstudeerstage Commerciële Economie | Bedrijfskunde

Wat ga je doen?
Als afstudeerder bij Werkis / verder met werk ga jij bezig met een commercieel vraagstuk dat in lijn ligt met jouw interesse en onze ambities. Tijdens jouw stage nemen wij jou mee in de wereld van sales binnen de uitzendbranche. Met de opgedane kennis tijdens de opleiding en jouw commerciële skills kan jij adviezen geven voor het behalen van onze ondernemingsdoelstellingen.

Naast het afstuderen is er de mogelijkheid om bij ons te werken als Online Recruiter. Zo kun je theorie en praktijk combineren en is het mogelijk om in korte tijd kennis en ervaring op te doen. Om alles uit je afstudeerstage te halen krijg je een mentor die je in deze periode zal begeleiden en bij wie je terecht kunt met alle vragen. Na het afronden van jouw stage is het mogelijk om (fulltime) bij ons te blijven werken als Accountmanager.

Wie ben jij?
Jij bent een HBO-student in het vierde jaar en volgt een studie in de richting van Commerciële Economie of Bedrijfskunde. Jij hebt een commerciële instelling en wilt elke dag het verschil maken. Je bent ondernemend en wilt alles weten over hoe wij werken en waar wij voor staan. Door jouw oprechte interesse en positief kritische houding haal jij niet alleen het beste uit jezelf maar ook uit het team waar je mee samenwerkt. Kortom, jij maakt werk van je carrière!

Wie zijn wij?
Elk mens verdient het om werk te doen dat bij hem past. Dit is waar wij voor staan. Wij geloven dat werk je verder brengt in je ontwikkeling en dat werk leuk mag zijn. Onze young professionals zijn iedere dag gemotiveerd om het beste uit zichzelf te halen. Jong, ontwikkelingsgericht, ambitieus en betrokkenheid kenmerken onze collega’s. Bij ons krijg je de vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk op je eigen manier in te richten. We bieden ruimte voor eigen inbreng en ruimte om te ondernemen. Het zelfstandig opstarten en managen van een nieuwe Werkis vestiging behoort daarbij zeker tot de mogelijkheden. Wij investeren continu in training en opleiding, van cursussen tot volledige hbo-opleidingen en masters. Werkis kiest bewust voor jouw toekomst.

Werkis / verder met werk is onderdeel van DDF people.

  Solliciteer direct

Wat bieden wij?

  • Een stagevergoeding van €500,- bruto per maand obv fulltime;
  • Één op één begeleiding van een mentor;
  • De mogelijkheid om bij ons te blijven werken na afloop van je afstudeerstage;
  • Deelname aan welverdiende vrijdagmiddagborrels, teamuitjes en activiteiten;
  • Werken met energieke collega’s in een hecht team.

Wat vragen wij?

  • Je bent beschikbaar vanaf februari;
  • De drive om het beste uit jezelf te halen;
  • Een commerciële instelling;
  • Je bent proactief en enthousiast;
  • Je kunt jezelf zowel in woord als geschrift goed uitdrukken.
  Solliciteer direct

Solliciteren?
Ben jij enthousiast over de afstudeerstage? Solliciteer dan direct en plan je gesprek in via onderstaand formulier! Heb je vragen? Bel of app onze HR Adviseur Marja van der Haar, bereikbaar op 06-11247715.

Door te solliciteren geef ik aan het privacy statement gelezen te hebben.

Open sollicitatie

Denk jij dat je ons team kunt versterken? Overweeg dan een open sollicitatie!

  Open sollicitatie

Heb je vragen? Bel ons dan gerust op, (038) 33 10 540 of

  Neem contact op

Delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze vacature wilt delen.