Werkis Logo

Over Werkis / verder met werk

Verder met werk is onze missie. Onze core business is het verbinden van opdrachtgevers en kandidaten. We vinden de beste kandidaten voor onze opdrachtgevers en de mooiste banen voor onze kandidaten. Daarnaast bieden we ook de diensten loopbaancoaching, casemanagement en Inhouse Service aan.

Ontwikkeling en groei

Wij geloven dat werk je verder brengt in je ontwikkeling. Ontwikkelingsgericht, ambitieus en betrokkenheid kenmerken onze collega’s. We gaan nog een stap verder in het stimuleren van de ontwikkeling van onze medewerkers door middel van Werkis / build your dream en de Werkis Academy. In het licht van onze doelstelling ‘het ontwikkelen van mensen’ vinden we het logisch om de ondernemersgeest te stimuleren. We denken verder dan de carrière binnen Werkis.

Werkis kiest bewust voor jouw toekomst, welke keuze maak jij?

Team Young Professionals

Onze young professionals zijn iedere dag gemotiveerd om het beste uit zichzelf te halen. Bij ons krijg je de vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk op je eigen manier in te richten. Het zelfstandig opstarten en managen van een nieuwe Werkis vestiging behoort daarbij zeker tot de mogelijkheden. Ook zijn er opties om intern door te groeien naar een specialistische functie. Naast een compleet inwerktraject investeren wij continu in training en opleiding, van cursussen tot volledige hbo-opleidingen en masters. Wij geloven dat werk leuk mag zijn. Werken in een hecht team en het beleven van unieke ervaringen behoort hier zeker bij. We zijn constant in beweging, en staan uiteraard geregeld stil om de successen samen te vieren.

Opdrachtgevers en kandidaten

We nemen de tijd voor onze opdrachtgevers en kandidaten en houden consequent contact met hen. Vanuit een samenwerkende houding denken we met ze mee en geven we advies. We bedienen onze opdrachtgevers en kandidaten vanuit onze vestigingen in Kampen, Zwolle, Genemuiden, Emmeloord, Harderwijk en Lelystad. Kom gerust langs op één van onze vestigingen.

DDF People

Werkis / verder met werk is onderdeel van DDF People.

Heb je vragen? Bel ons dan gerust op, (038) 33 10 540 of

  Neem contact op

Werkis, We ask...

Gretig! Proactief en oprecht goed je best doen. Verantwoordelijkheid nemen is wat ons betreft niet alleen uitvoeren wat je moet doen, maar vooral wat je kán doen!

Werkis, We offer...

Bij Werkis geniet je naast een uitgebreid opleidingsprogramma van meer voordelen. Werken bij Werkis is een ervaring op zich! Hoe zijn trouwens jouw tafeltennis skills?

Jouw perfecte baan niet gevonden?

Zoek dan tussen onze 800+ banen in onder andere de techniek, bouw, zorg, logistiek, zakelijke dienstverlening en meer.

Start direct met zoeken:

< 5 KM

Heb je vragen? Bel ons dan gerust op, (038) 33 10 540 of

  Neem contact op

Delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.