Werkis Logo

Werken en leren

Volg een gratis BBL-opleiding

Ben je technisch, wil je graag werken en jezelf blijven ontwikkelen? Combineer dan je werk met je studie. Word een studentwerknemer! We betalen zelfs je scholingsuren uit.

Werkis / verder met werk biedt leergierige en enthousiaste kandidaten de kans om een gratis BBL-opleiding te combineren met een baan bij onder andere Broshuis of Zuidberg. Werkis / verder met werk is hun vaste partner voor de werving- en selectie van BBL-leerlingen.  Voor de begeleiding van de BBL-leerlingen werkt Werkis / verder met werk samen met Opleidingsbedrijf Metaal (OBM). OBM is gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen en heeft  goede contacten met het beroepsonderwijs en instroom- en opleidingsorganisaties.

Naar de quickscan

De voordelen van een studentwerknemer

Kwaliteit is belangrijk, daarom zijn we erg kritisch in de selectie van studentwerknemers. Daar staat tegenover dat Werkis / verder met werk studentwerknemers veel te bieden heeft. Er zijn verschillende trajecten. Je kunt een studentwerknemer worden na het afronden van de middelbare school, of als je al een paar jaar ergens hebt gewerkt. Doe de quickscan en bekijk voor welk exclusieve traject jij in aanmerking komt en of je geschikt bent! 

Je maakt kans op:

 • Een volledig betaalde opleiding;
 • Een goed salaris, scholingsuren betalen we ook uit;
 • Begeleiding door experts en technische vakkrachten;
 • Een op maat gemaakt persoonlijk ontwikkelplan;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen;
 • Werk bij een internationaal bedrijf met doorgroeimogelijkheden;
 • Een erkend diploma;
 • Bij goed functioneren een vast dienstverband. 

Naar de quickscan

Wat zijn de beroepsmogelijkheden van een studentwerknemer?

Voordat je begint aan het BBL-traject maak je een test om te kijken welk beroep het beste bij je past. Deze test is in samenwerking met het OBM (Opleidingsbedrijf Metaal) opgesteld. Bij Broshuis kun je bijvoorbeeld aan de slag als een allround constructiewerker of een monteur mechatronica. Bij Zuidberg onder andere als zetter/kanter, frezer operator of conventioneel verspaner. Op basis van deze test bekijken we waar jij jouw kwaliteiten het beste kunt inzetten. 

Hoe start je het traject?

 • Doe de quickscan.
 • Schrijf je in via onze website en geef aan dat je interesse hebt om een studentwerknemer te worden.
 • Werkis nodigt je uit voor een kennismakingsgesprek op de vestiging. Ben je gemotiveerd om het beste uit jezelf te halen?
 • Je maakt een test om te bepalen welk beroep het beste bij jouw kwaliteiten past.
 • Er volgt een kennismakingsgesprek met de opdrachtgever. De opdrachtgever is het bedrijf waarvoor je mogelijk gaat werken.
 • Is de opdrachtgever enthousiast over jouw motivatie en kwaliteiten? Dan ga je aan de slag als studentwerknemer.
 • Er zijn ieder jaar twee momenten dat je kunt starten met je opleiding. Dat is in februari en september. Hou er rekening mee dat het regelen van alle zaken een paar weken duurt. Schrijf je daarom op tijd in!

Naar de quickscan

Persoonlijke ontwikkeling

Het ontwikkelen van mensen is een belangrijke kernwaarde van Werkis / verder met werk. We leveren graag een  bijdrage aan de persoonlijke en professionele groei van onze mensen. Dat doen we door het aanbieden van opleidingen, persoonlijke begeleiding en het inspelen op de individuele leerbehoeften. Daarnaast werken we samen met erkende leerbedrijven. De praktijkopleiders van Broshuis en Zuidberg zorgen voor een goede begeleiding op de werkvloer. Hierdoor ben je als studentwerknemer verzekerd van een traject waarin jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat.

Naar de quickscan

Interesse? Heb je vragen over jouw mogelijkheden als studentwerknemer? Bel dan 038 – 333 83 28 en vraag naar Madelon Wever, of mail naar kampen@werkis.nl

Heb je vragen? Bel ons dan gerust op, (038) 33 10 540 of

  Neem contact op

Delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.