Werkis Logo

Uitzendbureau Heerenveen

Werkis Uitzendbureau in Heerenveen is de ideale plaats voor het vinden van je toekomstige baan. Ben jij op zoek naar die leuke baan in de regio van Heerenveen? Dan is Werkis voor jou het juiste bedrijf. Wij zijn al jarenlang een gecertificeerd intermediair van arbeid. Hierdoor zijn wij dan ook erg ervaren in het helpen vinden van een baan die bij je past. Wij hebben altijd veel verschillende vacatures in heel veel sectoren. Je kunt hierbij denken aan vacatures in bijvoorbeeld de bouw, de horeca of de zorg. Maar ook banen binnen de zakelijke dienstverlening bieden wij met regelmaat aan. Onderstaand tref je een overzicht van de vacatures die Werkis Uitzendbureau Heerenveen op dit moment heeft.

Alle vacatures bekijken?

Klik op onderstaande button om naar al onze vacatures te gaan.
Hier kun je ook eenvoudig filteren op afstand door jouw postcode of stad in te vullen.

  Alle 800+ vacatures

Uitzendbureau Heerenveen:

Er zijn geen vacatures gevonden. Pas de zoekopdracht aan of bekijk alle vacatures.

VERSCHILLENDE VACATURES BIJ ONS UITZENDBUREAU IN HEERENVEEN

Bij Werkis Uitzendbureau Heerenveen vind je de job die bij je past. Samen met jou zoeken we naar de ideale baan. Onze website laat je altijd de meest recente vacatures zien binnen de regio Heerenveen. Ben je geïnteresseerd in één of meerdere vacatures? Of kan je jouw gewenste vacature niet vinden? Wij komen graag met je in contact om je verder te helpen. Door middel van een persoonlijk gesprek kunnen wij een geschikte baan voor je vinden. Hierbij kijken wij onder andere naar je interesses, opleidingen en persoonlijke kwaliteiten. Dit helpt niet alleen ons maar ook jou met het vinden van jouw droombaan!

VACATURES OP VERSCHILLENDE NIVEAUS

Bij onze locatie in Heerenveen zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste werkzoekenden. Niet iedereen heeft echter interesse in dezelfde soort baan. Wij zorgen er dan ook voor dat we een grote diversiteit aan vacatures hebben. Hiermee proberen wij in veel sectoren banen aan te bieden. Bij ons vind je onder andere vacatures in de sectoren als de zorg, de bouw en de horeca. Daarnaast bieden wij ook veelal banen aan binnen de zakelijke dienstverlening. Via deze weg zorgt ons uitzendbureau in Heerenveen voor banen op verschillende niveaus.

SCHRIJF JE IN BIJ WERKIS UITZENDBUREAU IN HEERENVEEN

Zoek jij een passende baan in de omgeving van Heerenveen? Kijk dan eens tussen de vacatures van Werkis Uitzendbureau Heerenveen. Via deze website is het mogelijk direct te reageren op een vacature. Daarnaast is het ook mogelijk jezelf in te schrijven bij onze locatie in Heerenveen. Je bent van harte welkom om bij ons binnen te lopen. Ook is het mogelijk snel een afspraak te maken wanneer het jou het best uitkomt. Op deze manier kunnen wij een beeld van jou als persoon schetsen. Met natuurlijk al jouw persoonlijke kwaliteiten, interesses en opleidingen. Hierdoor wordt het vinden van een geschikte baan een stuk groter. Je kunt direct contact met ons opnemen door te bellen of te mailen naar Werkis Uitzendbureau Heerenveen. Dit kan via heerenveen@werkis.nl.

Schrijf je in!

Kun je geen vacatures vinden of heb je liever dat wij jou benaderen met de tofste functies? Schrijf je dan in bij Werkis / verder met werk!

Inschrijven  

In 3 stappen naar een baan

1. Zoek een baan

Vind jouw baan via de zoekbalk en reageer direct. Vind je geen passende vacature? Neem dan contact op.

2. Tijd voor koffie!

Kom bij ons langs op de vestiging om de mogelijkheden te bespreken.

3. Verder met werk!

Tijd om aan de slag te gaan. Blijf jezelf ontwikkelen door middel van cursus - & opleidingsmogelijkheden.

Start direct met zoeken naar jouw perfecte baan:

< 5 KM

Heb je vragen? Bel ons dan gerust op, (038) 33 10 540 of

  Neem contact op