Werkis Logo

Maars Living Walls kiest voor Werkis / verder met werk en QOORE Recruitment

Laatste update: 1 november 2018
Door: Elise Kamp

Maars Living Walls is groeiende en dit zorgt voor verschillende nieuwe functies in de productie en op het kantoor. Om deze functies op goede wijze in te vullen is er gekozen voor een partnership met Werkis / verder met werk en QOORE Recruitment.

Maars Living Walls produceert systeemwanden voor een wereldwijde export. Met een eigen productie bevinden alle disciplines zich binnenshuis: van productie tot marketing en van engineering tot financiƫn. Werken bij Maars betekent werken in een innovatieve, internationale en dynamische omgeving.

Een duurzaam partnership
De samenwerking met Werkis en QOORE is een aanvulling op de borging van de hoge kwaliteitseisen die Maars Living Walls hanteert. Alle drie de bedrijven geloven in de kracht van een persoonlijke benadering tijdens de werving, waarbij de medewerker centraal staat. Er wordt gezocht naar talent en zorg gedragen voor de ontwikkeling hiervan. Maars Living Walls biedt (wereldwijde) kansen en opleidingsmogelijkheden aan de medewerkers. Afgelopen dinsdag werd in Harderwijk het contract officieel ondertekend, een mooi vertrekpunt voor een duurzaam partnership.

Werk Foto Samenwerking Maarskopie

Foto van links naar rechts: Nick Wijenberg (QOORE Recruitment), Patricia Wind (Werkis / verder met werk), Jessica Bonestroo (Maars Living Walls)

Heb je vragen? Bel ons dan gerust op, (038) 33 10 540 of

  Neem contact op

Delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.