Werkis Logo

Corona info

De tijd waarin we leven is en blijft spannend en onzeker. De overheid heeft per eind september nieuwe maatregelen afgekondigd voor in ieder geval een periode van drie weken. Het doel van de maatregelen is: sociale contactmomenten tussen mensen beperken, zonder de samenleving en economie op slot te doen.

Wij hebben maatregelen getroffen en houden rekening met de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid.

Onze medewerkers werken zoveel mogelijk vanuit huis. Onze telefonische bereikbaarheid blijft dan ook onveranderd. Daarnaast zijn wij het gelukkig gewend om digitaal te werken en online contacten te onderhouden.

Als het mogelijk is, zullen wij de intakes zoveel mogelijk online laten plaatsvinden. In het geval onze procedure vraagt om een afspraak op kantoor, dan gebeurt dit alleen op afspraak.

Voor tijdens de afspraak hebben wij maatregelen genomen op onze vestigingen. Zo dien je bij binnenkomst je handen te desinfecteren, maken wij gebruik van spatschermen op de tafels en wordt er extra schoongemaakt.

Uiteraard blijven de belangrijkste aandachtspunten:

    • geef geen hand;
    • houd 1,5 meter afstand;
    • kom niet als je klachten hebt, maar laat je zo mogelijk testen en blijf thuis tot de uitslag bekend is;
    • was vaak je handen met water en zeep en/of desinfecteer je handen.

Vacatures tijdens corona

Een nieuwe baan onmogelijk vanwege het coronavirus? Zeker niet! Wij helpen je graag verder naar de nieuwe baan, die perfect bij jou past. Ook in deze tijd zijn veel opdrachtgevers op zoek naar de juiste medewerker. Dus wil jij niet stilstaan en ben je op zoek naar die nieuwe uitdaging? Bekijk dan snel onze vacatures in jouw regio!

Solliciteren tijdens corona

De sollicitatieprocedure kan afwijken van wat je normaal van ons gewend bent. Na jouw sollicitatie nemen we sowieso contact met je op om de procedure door te spreken. We bespreken dan in ieder geval of we de intake telefonisch, via een video-gesprek of bij ons op de vestiging laten plaatsvinden. Wij hebben voor onze vestigingen een protocol opgesteld, zodat we de benodigde maatregelen in acht kunnen nemen. Dit doen we voor jouw en onze veiligheid.

Vragen tijdens corona

Ben je op dit moment (voor ons) aan het werk en heb je vragen, vanwege het coronavirus? Neem dan contact op met jouw contactpersoon van onze vestiging. Ben je nog niet voor ons aan het werk, maar heb je wel vragen, benader ons dan ook gerust via 038-3310540.

Ook in deze tijd staan wij voor jou klaar en helpen wij jou graag verder met werk! Bekijk hier al onze vacatures of neem contact met ons op.

Heb je vragen? Bel ons dan gerust op, (038) 33 10 540 of

  Neem contact op

Delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.